Arkiver

NyhederPlatformSustainable Tech

Gomore og Tiger-millionær vil tage livtag med Europa

Gomore har lukket aftalen om en større investering fra manden bag Tiger-konceptet, Lennart Lajboschitz. Investeringen lyder på et større tocifret millionbeløb.

Gomore er en efterhånden velkendt internetbaseret tjeneste, der fokuserer på samkørsel og privatleasing mellem brugere. Nu går de så sammen med stifteren af Tiger-butikkerne. Lennart Lajboschitz, var stifter og ejer af Tiger indtil 2010, hvor han besluttede, at han egentlig ikke havde lyst til at stå i spidsen for organisationen mere, når den for alvor gik løs på det internationale marked. Det er kommet Gomore til gode nu.

Har øjnene på større markeder
Den store investering har allerede fået et formål. Gomore er efterhånden en stabil forretning hjemme i Danmark, men nu vender stifterne for alvor blikket ud mod verden.

“Pengene skal simpelthen bruges til at indtage større markeder i Europa, end bare lille Danmark,” siger Rasmus Preuthun Carlsen, kommerciel direktør i Gomore.

For eksempel har de allerede overtaget det spanske Amovens i 2015, og nu har de kig på blandt andet det tyske marked. Men det koster penge at slå igennem på nye markeder og indtjeningen er ofte lille i den første tid. Derfor falder investeringen på et tørt sted.

Men det stopper ikke der, pengene skal også bruges til at få opbygget et større og stærkere udviklingsteam, der kan blive ved med at finpudse Gomore-konceptet.

“Vi kan lære en masse af Lennart”
Og der har Lennart Lajboschitz en stor ekspertise at trække på. Han har en bred erfaring med at opbygge en international succes igennem arbejdet med Tiger. Her udvidede han fra det nordiske marked og ud til de større, europæiske markeder. Og det er der, Gomore er nu. Samtidigt har han formået at holde fokus på kunden. Hans lange karriere bærer i det hele taget præg af, at det ikke er pengene, der er det vigtigste. Også der er Gomore og Lennart Lajboschitz enige.

“Den gode oplevelse for kunden, det er det, der er det vigtigste,” siger Rasmus Preuthun Carlsen.

Målet for Gomore er, hele tiden at videreudvikle deres koncept, så det passer med deres brugeres ønsker og behov. Det skal finpudses og gøres lækkert, men det skal også være praktisk. For det er stadig dele-konceptet, der driver folkene bag Gomore.

Skriv et svar