Arkiver

GuideNyhederPodcast

Podcast: Sådan vælger du mellem advisory board og bestyrelse

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave en række podcasts og videoer med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken denne gang med Kresten Nørgaard Christensen, der har siddet i ikke færre end 14 bestyrelser og advisory boards.

Hvornår skal du bruge henholdsvis en rådgiver, et advisory board eller en bestyrelse? -Og hvad er forskellen egentlig?

I dette podcast møder vi det professionelle bestyrelsesmedlem Kresten Nørgaard Christensen fra blandt andet Develco. Dette afsnit beskæftiger sig nemlig med, hvordan du kan trække rådgivning ind i dit firma. Vi begynder med situationen hvor man starter som selvstændig konsulent, og slutter ved et team, der har et APS sammen. Hvornår skal man have et advisory board, og hvornår skal man have en bestyrelse, og hvad er forskellen?

I dette podcast kan du bl.a. finde ud af:
– Hvad forskellen på en rygklapper og en rådgiver er
– Om en rådgiver og medlemmerne i et advisory board er det samme
– Skal en selvstændig konsulent have rådgivere?
– Er 2 eller 3 stiftere det bedste antal i et team?
– Hvordan griber du det aller første møde i en bestyrelse eller et advisory board an?

Podcast med KlarParatFirma og Kresten Nørgaard Christensen

Skriv et svar