Arkiver

NyhederSoftware

IT-Universitetet lancerer intensive kurser til de travle

Intensive Kurser Prorektor IT-Universitetet Trendsonline
Med et nyt kursuskoncept vil IT-Universitetet give travle it-professionelle mulighed for at løfte deres faglighed på blot 1-5 dage med intensive kurser på samme faglige niveau som på ITU’s masteruddannelser.

Medarbejdere med opdaterede kompetencer inden for softwareudvikling, digitalisering, big data og it-ledelse står højt på ønskesedlen hos mange danske virksomheder. Men for mange står travlhed i vejen for, at it-medarbejdere vælger at videreuddanne sig. Derfor har IT-Universitetet valgt at oprette nye, intensive kurser, hvor deltagerne får mulighed for at styrke kompetencer inden for specifikke områder på korte, målrettede forløb.

“Fordelen ved disse kurser er, at de, der ikke kan hive flere dage ud af kalenderen henover et helt semester, i stedet kan få et kompakt forløb, der løfter deres kompetencer. Kurserne vil give svar på, hvordan man kan løse nogle konkrete udfordringer ude i virksomhederne – for eksempel i forhold til data mining, digitalisering og it-sikkerhed. Mange virksomheder kunne eksempelvis få stort udbytte af big data ved hjælp af nogle ret basale teknikker, men ved ikke, hvordan de skal gribe det an,” fortæller Institutleder på IT-Universitetet, Jens Christian Godskesen, som har været med til at udvikle konceptet.

De nye intensive kurser af 1-5 dages varighed har ingen adgangskrav og udløser derfor heller ikke meritgivende ECTS-point, men er henvendt til de mange it-fagfolk, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at tage en masteruddannelse eller et enkeltfag.

Jens Christian Godskesen understreger, at niveauet på de nye intensive kurser vil være på samme faglige niveau som kurser på IT-Universitetets masteruddannelser. Kurserne kommer til at foregå uden for almindelig arbejdstid i aftentimer og weekender, så deltagerne kan passe deres arbejde sideløbende.

Det første kursus på programmet er et fire-dages forløb i digitalt lederskab. Det starter den 30. april 2016.

Læs mere om intensiv kurserne på IT-Universitetet her.

 

Skriv et svar