Arkiver

IværksætterprisenNyheder

Direktør for Incuba: Kundefokus og team er afgørende for succesen

Knap 70 startups har tilmeldt sig Business Region Aarhus’ Iværksætterprisen. Jurymedlem Arne Vesterdal fortæller, at kundefokus og team er afgørende for at gå videre til finalen.

68 iværksættere fra 11 østjyske kommuner har meldt sig til Business Region Aarhus’ Iværksætterprisen, som overrækkes under Iværk&Vækst-eventet i Randers den 27. april. En jury skal nu gennemgå alle ansøgninger og blive enige om at nominere 9 iværksættere; tre i hver af kategorierne: Bedste fysiske produkt, Bedste immaterielle produkt og Den kreative pris.

En af de jury-medlemmer, som skal være med til at udvælge finalisterne er Arne Vesterdal, direktør i Incuba.

Det er ikke første gang, Arne Vesterdal er med i juryen. Det er nemlig tredje år i træk han skal være med til at udvælge cremen af Østjyllands startupmiljø. Det gør han fordi, han mener, at det er en rigtig god måde at give eksponering til både virksomhederne og startupmiljøet.

“Det, startups har brug for er at få fat i er kunder, gode medarbejdere og medstiftere eller investorer. En rigtig god måde at hjælpe dem til at få sådan nogle er eksponering. Derfor er Business Region Aarhus’ Iværksætterpris et rigtigt godt initiativ. Med opbakning fra borgmestrene og med et stærkt dommer- og mentorteam giver det maksimal eksponering til de bedste startups i området.”

Han mener, at det er helt oplagt, at Incuba er repræsenterede i juryen, eftersom de arbejder aktivt med at hjælpe nye virksomheder og årligt tager imod mere end 25 nye startups i deres faciliteter i Aarhus. Arne Vesterdal ser da også frem til at blive præsenteret for de tilmeldte startups.

“Jeg glæder mig til at løbe kandidatfeltet igennem og se hvem der har det rette kundefokus og det gode team, og selvfølgelig også en god ide, men det er de to første kriterier, der er afgørende for successen.”

De øvrige jury-medlemmer er Eva Vedel fra Iværk&Vækst, Daniel Laursen fra Trendsonline, Finn Bødtker fra Connect Denmark, Anja Ellersgaard Basse fra Erhverv Skanderborg og Torben Vilsgaard fra Erhverv Silkeborg.

Skriv et svar