Arkiver

NyhederPlatformSoftware

Drinkz går officielt i luften i dag

drinkz

Drinkz er en ny app, der henvender sig til de kvalitetsbevidste, der ønsker at mødes over lækre cocktails, men som ikke orker køen i baren. Appen er officielt aktiv fra i dag og kan hentes i diverse app-shops.

Drinkz stiler efter at traktere det livsglade segment, der sætter pris på kvalitet og bekvemmelighed. Appen fungerer samtidigt også som en slags vejviser, der guider brugeren hen til de steder i byen, der passer til konceptet. Ifølge holdet bag det danske startup har de en ganske høj standard og tager kun de bedste gå-i-byen-steder i betragtning. Derfor er deres udvalg lille, men til gengæld kvalitet hele vejen igennem, lyder det fra startuppet.

Appen har en feature, der gør det muligt at sende en drink eller ligefrem en omgang til andre – det være sig en kollega, der skal fejres eller en hjertenskær, der skal bedåres.

Opfattelsen hos startuppet selv er, at deres service kan spare både tid og penge for barerne og de ansatte. Ifølge Drinkz’s egne beregninger kan en bartender spare op til en tredjedel af betjeningstiden, hvis kunden benytter Drinkz. Derudover kan baren, via appen, sende rabatkoder til udvalgte gæster samt tilbyde en loyalitetsbonus. På den måde kan baren være med til at præge kundesegmentet, så det passer med deres ønskede målgruppe, uddyber Drinkz.

På nuværende tidspunkt er Drinkz tilgængelig i København og Berlin, men planen er, at appen i fremtiden skal være med til at skabe hyggelige aftener i alle større byer rundt omkring i verden – Milano, London, Los Angeles, Sydney og Moskva for at nævne nogle få.

Læs også: Mingly vil ind på markedet for sociale apps, men er der plads?

1 kommentar

Skriv et svar