Arkiver

Coworking spacesNyhederUngt Tech

Stærk iværksætterprofil til Kaospiloternes bestyrelse

Kaospiloterne styrker deres relation til iværksættermiljøet med indsættelsen af leder for Fonden for Entreprenørskab, Pernille Berg i bestyrelsen. Det skriver Kaospiloterne i en pressemeddelelse.

Det nye bestyrelsesmedlem, Pernille Berg, er leder af afdelingen for Forskning, Analyse og Videregående Uddannelser i Fonden for Entreprenørskab.

”Jeg sætter meget pris på Kaospiloternes internationale udsyn og det store fokus, der er på at udvikle de studerende som hele mennesker med entreprenante kompetencer,” siger Pernille Berg.

Hun er uddannet sociolog og filosof og har en baggrund inden for videregående uddannelse, innovation og iværksætteri, blandt andet som forsknings- og innovationschef på Københavns Erhvervsakademi (KEA).

De to kvinders første møde i bestyrelsen bød blandt andet på tre studerendes fremlæggelse af et projekt i forbindelse med Kaospiloternes 25 års jubilæum senere i år.

”Man fornemmer virkelig engagementet og de høje ambitioner, som de studerende har. De bliver hørt, og der er et meget ligeværdigt forhold mellem medarbejdere og studerende,” siger Pernille Berg om oplevelsen.

Udover Pernille Berg er også formidlingschef på Aros, Marianne Grymer Bargeman indtrådt i bestyrelsen. Hun arbejder til daglig med at få gæsterne til at tage aktivt del i museumsoplevelserne.

Hos Kaospiloterne er de glade for at have fundet to nye medlemmer, der komplementerer hinanden godt.

“Marianne og Pernille har begge bred erfaring med alternative måder at lære fra sig. De kommer med en rigtig god energi og en god forståelse og respekt for de værdier, som Kaospiloterne bygger på,” siger Christer Windeløv-Lidzélius, rektor for Kaospiloterne.

Han fremhæver værdien i at få input fra professionelle, som til daglig færdes i andre verdener og kan se tingene i organisationen lidt udefra.

”Allerede i dag har vi fået gode ideer fra dem begge, og vi ser frem til samarbejdet,” siger han.

Kaospilot-bestyrelsens formand er Kim Klastrup, som er tidligere branding-direktør i Grundfos. I bestyrelsen sidder også rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Jens Otto Kjær Hansen, samt en medarbejder og en studerende fra Kaospiloterne.

Skriv et svar