Arkiver

Content PartnereEventsHardwareNyheder

Kaffe, friskbagte boller og hardware – kom til morgenmad på Scion DTU

Kaffe Morgenmad Trendsonline

Har du lyst til at spise morgenmad og snakke hardware med fagfolk, forskere og nysgerrige? Så kan du tilmelde dig den årlige Hardware Breakfast på Scion DTU i Lyngby. Kaffen står klar 4. maj 2016 kl. 8.30-10.30.

Alle er velkommen til Scion DTU’s Hardware Breakfast, hvor alt handler om hardware. Der vil være spændende indlæg og netværksmuligheder og den traditionelle hardware bazar med udstillinger fra virksomheder i Scion DTU og andre interesserede parter.

Du kan tilmelde dig her.

Det seneste år har de virksomheder, der har til huse på Scion DTU, haft en gennemsnitlig vækst på 148%, og hele 80% af virksomhederne oplever vækst. Scion DTU Forskerparken er en samling af højteknologiske virksomheder med fokus på biotech og hardware. Mere end 230 virksomheder har valgt at slå sig ned i forskerparken, der både har kontorpladser i Lyngby og Hørsholm.

Læs også: Scion DTU: 80% af vores virksomheder vokser

Skriv et svar