Arkiver

E-handelFintechNyheder

Hvem skal vinde månedens webshop bobler? Stem her

I samarbejde med Clearhaus vil vi gerne fejre og hylde de webshops, som gør et fantastisk stykke arbejde. Konceptet er simpelt: vi udvælger månedens kandidater, og efterfølgende stemmer I på hvilken af de fem webshops, som I synes har gjort sig fortjent til bobler og hæder.

Læs mere om de nominerede webshops under afstemningsboksen.

ChriChri.dk

ChriChri er en af de nyere webshops, og tilhørende en af de hurtigst voksende livsstilsblogs vi længe har set. ChriChri er en platform, hvor inspirationen er i højsædet. De har på rekordtid fået et massivt reach på sociale medier som opfordrer brugerne til at dele tips og råd med hinanden.

Trendday.dk

Trendday startede tilbage i februar 2015, og siden da har det taget fart. De startede ud med 20.000 i startkapital og har nu en millionforretning kørende blot et år efter. Trendday forhandler tøj til unge kvinder og følges af over 26.000 på Facebook og ca. 16.000 på instagram.

Zjoos.dk

Hos zjoos kan de godt lide sko, de elsker sko og som de selv beskriver: “Hos zjoos handler det om en fælles kærlighed til sko. En kærlighed vi giver dig gennem vores ekspertise, service, inspiration og overskud til at forkæle dig.”

thecloakroom.dk

The Cloakroom opfordrer mænd til at blive hjemme i sofaen, og i stedet benytte sig af deres digitale personlige shopper, som nemt og effektivt klarer tøjindkøbet for dem, nu også i Danmark. Alt manden skal gøre er, at udfylde en style quiz på nettet, hvorefter han vil blive matchet med en personlig stylist, som efter et personligt opkald, sørger for, at sammensætte et håndplukket udvalg af 10-15 stykker tøj, som herefter vil blive pænt pakket ned og sendt. Returneringen foregår ved, at han blot bestiller en afhentning på sitet, hvorefter pakken kvit og frit bliver afhentet ved døren. Det kan man kalde fremtidens shopping på nettet.

Coolpriser.dk

På Coolpriser.dk kan du finde det meste. De har siden 2009 serviceret tusindvis af glade gadgetejere med smarte iPhone covers samt alt i mobil- og tablettilbehør .I dag er Coolpriser førende inden for mobiltilbehør i Danmark, og den store succes har bl.a. resulteret i, at de på det seneste har ekspanderet med åbning af nye webshops i flere lande, herunder bl.a. Sverige og England.

2 kommentarer

Skriv et svar