Arkiver

Nyheder

Danske startups slår sig sammen for at lette online B2B-handel

StockonDeals vil gøre det lettere for virksomheder over hele verden at handle med hinanden. De har udvidet deres platform og indgået et samarbejde med en anden dansk virksomhed, Transporteca. Så nu er det let at bestille fragt samtidig med, at du handler varer.

StockonDeals er en europæisk B2B online markedsplads, hvor virksomheder handler direkte med hinanden. De vil gøre det lettere for brugerne at handle sammen og nå det nye globale marked via nye samarbejdspartnere. Nu udvider de deres platform, så det også er muligt at finde den helt rigtige fragtløsning samme sted, som varerne bliver købt. Dermed ønsker de at fjerne noget af den usikkerhed, der tidligere har været forbundet med at vælge den rette fragtløsning.

”Transporten har hidtil været den ukendte faktor, som kan have stor effekt på profitabiliteten for vores kunder. Løsningen, vi har lavet sammen med Transporteca fjerner al usikkerhed ved at give både hurtigste og billigste fragtløsning til kunden, samtidig med at de køber deres varer,” udtaler Birthe Udsen, CEO for StockonDeals.

Gennemsigtighed og kommunikation er nøglen til godt samarbejde

Transporteca handler med transportservices og vil med deres portal gøre det lettere og mere overskueligt at vælge den rette fragtløsning, når virksomheder skal eksportere eller importerer varer. Deres system er enkelt og giver hurtigt et overblik over forskellige fragtmuligheder.

StockonDeals og Transporteca er begge unge virksomheder i rivende udvikling med en fælles tro på, at gennemsigtighed og kommunikation er nøglen til bedre samarbejde handelsparter imellem. Det nye samarbejde er en oplagt mulighed for at skabe bedre vilkår for B2B virksomheder over hele verden.

Morten Lærkholm, CEO for Transporteca, fortæller:
”Samarbejdet mellem StockonDeals og Transporteca er resultatet af en fælles vision om at skabe transparens og fjerne fordyrende led. StockonDeals har en markedsplads, hvor virksomheder handler varer internationalt, og Transporteca har en markedsplads, hvor virksomheder handler globale transportservices, så samarbejdet om at skabe en løsning på tværs af vores industrier er på mange måder oplagt.”

Skriv et svar