Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

NyhederPlatformSoftware

Realm runder en milliard slutbrugere og er klar med deres version 1.0

Realm runder en milepæl, når de nu tæller over en milliard slutbrugere og 100.000 aktive udviklere på verdensplan. Dette gør dem til den hurtigst voksende mobildata-platform og derfor lancerer de nu version 1.0 af deres software.

Realm har skabt en unik mobildatabase. En database, der fylder under 1 MB, fungerer offline og er super hurtig, fordi den ligger lokalt på dit mobile apparat. En database, der sparer for eksempel app-udviklere både tid og penge. Derfor benytter flere og flere app-udviklere Realms software, fremfor de konkurrerende tilbud fra eksempelvis IBM, Microsoft, Amazon eller Google, lyder det fra Realm.

Indtil videre har Realm været tilgængelig i en beta-version, hvilket gør det endnu mere imponerende at nå ud til 100.000 udviklere og en milliard slutbrugere. Men det understreger netop deres eget udsagn om databasen- at den nu har nået et niveau af modenhed og stabilitet og dermed har bevist sin egen legitimitet på markedet.

Derfor regner teamet bag Realm også med at kunne udvide deres brugerkreds på sigt, fordi at de nu kan nå ud til større og tungere kunder.

“Mange har måske ikke lige villet tage chancen med en beta-version, de foretrækker at vente og se om konceptet holder,” fortæller Brian Munkholm, VP Engineering hos Realm og fortsætter, “Det er dem, vi gerne vil ud og have fat i nu.”

Håbet er, at lanceringen af den nye version 1.0 kan medvirke til at øge tilliden til Realm yderligere, både fra brugere og investorer. Brian Munkholm fortæller at fremtiden forhåbentlig kommer til at byde på yderligere funding, så de kan videreudvikle konceptet.

Konkurrencedygtig løsning tiltaler

Realm blev stiftet for fem år siden af de to venner Alexander Stigsen og Bjarne Christiansen. De fik ideen, da de begge arbejdede for Nokia med at optimere dataopbevaring på de gode, gamle Nokiatelefoner. De fandt i den forbindelse ud af, at de samme teknikker overført til moderne smartphones, potentielt betyder mange flere data på meget mindre hukommelse – og ikke mindst meget hurtigere.

Det er noget, der tiltaler markedet, tyder det på. I hvert fald når man kigger på statistikkerne i forhold til brugere og markedsandele. Realms mobildatabase benyttes allerede til at understøtte apps fra Amazon, Google, Ebay, Starbucks og tusinder flere. Selv Homeland Security og Twitter er afhængige af Realm. De seneste brugere tæller giganter såsom Nike og NFL.

Realm understøtter nu også alle de større mobilapp-styresystemer, både iOS, Android, Javascript og .NET og tilskriver evnen til at overgå de konkurrerende løsninger på deres egen hjemmebane, æren for deres succes.

Medstifter Alexander Stigsen udtaler: ” To år fløj forbi lige under vores næse. Det er spændende at se, hvor hurtigt vi er vokset og den kaliber af virksomheder, der benytter Realm til at understøtte deres mobile infrastruktur. At have nået en milliard slutbrugere – en milepæl så få virksomheder når – er et bevis på efterspørgslen efter vores innovative tilgang til mobil datalagring.”

1 kommentar

Skriv et svar