Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Crowdlending-platform når milepæle

Crowdlending har vundet frem som en populær måde at anskaffe kapital. Det giver mindre risiko for investorer og virksomheder får nemmere og hurtigere lån. Platformen Lendino fik i 2014 øjnene op for mulighederne, og høster nu succesen af deres lånemarkedsplads.

Lendino er Danmarks første markedsplads for lån til mindre virksomheder, og de muliggør at professionelle og private kan låne direkte til danske virksomheder, så de kan bevæge sig udenom bankerne. Lendino gør lån mere overskuelige for virksomheder, og skaber en attraktiv udlånsmulighed for investorerne.

Det hele foregår online uden filialnetværk, og teknologi bliver anvendt for at spare penge, der så bliver benyttet til attraktive renter for både långivere og låntagere. Lendino har eksisteret siden 2014, og dengang blev der opstillet milepæle for virksomhedens fremtid – nu godt to år senere er flere af disse opnået:

• 2.000 registrerede långivere, hvoraf flere end 500 er aktive og tilbagevendende långivere
• Mere end 60 formidlede lån
• Formidlet lånevolumen på over 25 millioner kroner.

CEO og partner i Lendino Esben Bistrup Halvorsen er tilfreds med det gode resultat og fortæller:

”Med opnåelsen af disse vigtige milepæle føler vi, at der er opnået et kvalitetsstempel af vores forretningsmodel. Det gode momentum i forretningen betyder, at vores långiverkunder har bedre mulighed for opnå en god spredning i låneporteføljen, som udgør et reelt og særdeles interessant alternativ i formueoptimeringen.”

Det er især inden for de seneste 6 måneder, at aktiviteten hos Lendino for alvor er steget. De små virksomheder har fået øjenene op for den alternative måde at låne penge på.

Skriv et svar