Arkiver

BusinessNyhederSoftware

Tradeshift får 75 millioner dollars i ny investeringsrunde

HSBC, Tradeshift

Den danske virksomhedsplatform Tradeshift fortsætter sit momentum. Virksomheden har netop været ude i en ny investeringsrunde og indhentet 75 millioner dollars fra en række investorer. Pengene kommer til at styrke Tradeshift i den globale konkurrence.

Skrevet af: Michael Jakobsen

Den danske virksomhed Tradeshift har rejst 75 millioner dollars fra en gruppe investorer, der blandt andet tæller en række prominente banker som HSBC og American Express. Det skriver Washington Post.

Tradeshift er en platform, hvor virksomheder kan kommunikere og handle internt med hinanden. Platformen kan benyttes gratis, men Tradeshift tilbyder også software, der blandt andet hjælper virksomhederne med håndtering af deres værdikæde.

Tradeshift i konkurrence mod de tunge drenge

Derfor er Tradeshift nu i konkurrence med store etablerede virksomheder som Oracle Corp. og SAP.SE. Det kræver, at den danske virksomhed fortsætter sin udvikling. Tradeshift har allerede indgået flere partnerskaber med for eksempel Invoiceware International, der samarbejder med Tradeshift i Sydamerika.

Siden Tradeshift lancerede sin platform i 2010, er det gået stærkt. I dag har virksomheden over 200 ansatte med kontorer i syv lande. Flere end 800.000 virksomheder bruger Tradeshifts platform, og virksomhedens software er begyndt at skabe omsætning.

Investeringsrunden var Tradeshifts fjerde. Virksomheden har nu samlet indhentet 205 millioner dollars fra i alt 11 investorer. Foruden banker udgøres investorerne primært af kapital fonde som Notion Capital, der har været med i tre af fire investeringsrunder.

Tradeshift blev grundlagt i Danmark i 2010, men har nu hovedkvarter i San Franciso.

Skriv et svar