Arkiver

Kategorier

Nyheder

Rainmaking Loft og Tryg går sammen om nyt kontorfællesskab

Nyt kontorfællesskab til startuppet? Hvorfor ikke kigge lidt længere ud af byen og måske slippe for noget af al myldretrafikken ind og ud af København. Rainmaking brancher ud til forstaden.

Ballerup bliver arenaen for det nye kontorfællesskab, nærmere betegnet, i Tryg A/S’ hovedkvarter. Kollaboratørerne bag, er Tryg A/S og Rainmaking Loft.

Det nye kontorfællesskab åbner til oktober og kommer til at hedde The Camp. Der kommer til at være plads til op mod 300 entreprenører, der vil kunne nyde godt af The Camps faciliteter. Der er naturligvis kaffe, the, lækre mødelokaler, fri print og diverse.

Frokosten tilberedes af husets egne kokke og så kan man, for et beskedent beløb, få adgang til husets fitness-center, hvis man har været lidt for begejstret for frokosten. Som en ekstra bonus, så er råvarerne til frokosten overvejende lokale og økologiske.

Samarbejdet mellem Tryg A/S og Rainmaking Loft giver god mening, hvis man spørger dem selv. Rainmaking Loft har erfaring med kontorfællesskaber for startups, fra både Berlin, London og København, hvor de huser mere end 700 iværksættere. Derudover kører de også StartupBootcamp, som er et internationalt accelerator-program for startups i opstartsfasen. Tryg A/S er en kapitalrig forsikringskoncern, med en forkærlighed for startups.

Unikt setup

Det er første gang at en så stor virksomhed som Tryg A/S, går ind og laver et arbejdsfællesskab midt i deres hovedkvarter, fortæller Johan Vardrup, kommunikationsansvarlig hos Rainmaking Loft. Og han mener, at det viser en ny tendens i erhvervslivet- at man ikke længere ser startups som konkurrence, men snarere som potentielle samarbejdspartnere. For Tryg A/S er det også en motivation til at få disruption ind under vingerne, fortæller Kristian Justesen, administrerende direktør i Rainmaking Loft.

Kristian Justesen uddyber med, at man som startup også får adgang til en ret unik netværksmulighed, idet man både kommer i nærkontakt med Trygs innovationsafdeling samt får kontakt til hele mentorstaben fra Tryg.

Tryg A/S og Rainmaking Loft har i forvejen et godt samarbejde, fortæller Kristian Justesen, de er partnere i Rainmaking-huset på Holmen i København og de er med til at arrangere acceleratorprogrammet StartupBootcamp sammen med Rainmaking Loft.

“Tryg har en stor passion for corporate innovation og hele startupmiljøet generelt. Derfor er det næste skridt jo den her fysiske manifestation, som The Camp er. Kontorfællesskabet er jo placeret midt i deres hovedkvarter,” fortæller han.

Tech er målet

Umiddelbart henvender The Camp sig primært til tech-startups, fortæller Kristian Justesen, men grænserne er ikke streget hårdt op.

“Hvor Rainmaking Loft henvender sig specifikt til skalerbare tech-startups, så breder vi os lidt mere ud med The Camp. Selvfølgelig, hvis man passer ind, så er man velkommen, men vores målgruppe er overvejende tech, fortæller han.

“Så skynd jer at booke tid til en rundvisning,” afslutter Kristian Justesen. Det kan klares her.