BusinessPlatform

Københavnsk platform vil børsnoteres

Conferize

Onsdag kunne Conferize meddele deres snarlige børsnotering på Nasdaq First North.

De er blevet det største sociale netværk for professionelle events og konferencer, de er partner med verdens største eventbrand, TEDx, og af Forbes er de blevet kaldt ”den bedste networking-app for professionelle”.

Onsdag kunne Conferize så meddele, at de skal børsnoteres. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi ser det som en spændende mulighed for både Conferize og investorerne for at kunne finansiere vores vækst gennem aktiemarkedet. Et venture company som vores vil oftest først børsnoteres, når størstedelen af værdistigningen har fundet sted. Men vi ser mange fordele i at åbne op for aktiemarkedet tidligere – ikke mindst for nye investorer,” siger CEO Martin Ferro-Thomsen.

Conferize forlænger events’ relevans

Conferize har skabt en social platform for eventplanlæggere og –deltagere, som gør det muligt at netværke og dele viden både før, under og efter eventen. De forlænger dermed eventets levetid og relevans og når ud til et bredere publikum.

”Netværk er kernen i mange af de store events, og det er her, Conferize kan skabe unik værdi,” siger Martin Ferro-Thomsen.

Tusindvis af eventmagere bruger allerede platformen, og den kapital, børsnoteringen vil skabe, vil hjælpe Conferize til at få endnu flere brugere og udvikle produktet endnu mere.

”Events handler om at møde nye mennesker og lære noget nyt. Det kan vi forstærke med vores integrerede og sociale løsning, som alle snart vil kunne bruge til at løse alle deres problemer i én sky. Det vil hjælpe både arrangører og deltagere til at spare masser af tid,” siger Martin Ferro-Thomsen.

Skal børsnoteres med hjælp fra Kapital Partners

Conferize håber at komme på børsen senere i år med hjælp fra Kapital Partner, og her er Nasdaq First North Denmark blevet udvalgt som den mest fordelagtige platform.

For mange danske virksomheder har store udfordringer med at børsnotere sig uden for Danmark, fortæller Jesper Ilsøe, partner i Kapital Partner i pressemeddelelsen.

”Interessen kan være svær at etablere og vedligeholde. På grund af en enestående interesse i tech- og vækstvirksomheder from danske investorer mener vi, at det danske marked er det bedste sted for Conferize at blive børsnoteret og sikre sig den nødvendige kapital til vækst.”