Arkiver

HardwareIværksætterlivNyhederSoftware

Dansk startup udtaget til Startupbootcamp

Blandt et rekordhøjt antal af håbefulde startups fra hele verden, har et dansk startup klaret sig vej gennem nåleøjet i Berlin. Foran ansøgere fra hele 54 forskellige lande og 60 mentorer og partnere, formåede startuppet at imponere og er nu officielt udtaget til at deltage i Startupbootcamps accelerator forløb i Berlin.

Startuppet hedder Faraday Motion og huserer til daglig i Rainmaking Lofts lokaler på Holmen i København. Startuppet nytænker urban transport og er i fuld gang med udvikling og produktion af deres elektriske skateboard til nem og hurtig bykørsel. Deres fokus er på udvikling af lette elektriske køretøjer med mulighed for co-creation via 3D-printede moduler.

 Startupbootcamp Smart Transportation & Energy er et acceleratorprogram, der er specialiseret til startups inden for intelligent transport og energi. Programmet byder på alt fra platforme for samkørsel og optimering af brændstofforbrug, over cloudløsninger til dronedata og til hardware-baserede startups, såsom Faraday Motion.

“I år har vi modtaget det højeste antal ansøgninger , siden programmet blev fokuseret på emnet intelligent transport & energi . Vi så også en stigning i kvaliteten af ansøgere, med mange avancerede startups til Selection Days. Dette udmøntede sig i en spændende begivenhed for både de deltagende startups såvel som for Startupbootcamp mentorer og samarbejdspartnere. Vi ser frem til kommende måneders hårde arbejde med de udvalgte startups,” fortæller Tanja Kufner, Managing director i acceleratorprogrammet.

Accelerator i Berlin

Udtagelsen betyder en længere periode i Berlin for det danske startup. Alle deltagende startups får nemlig plads i Rainmaking Lofts kontorlokaler i Berlin, hvor de får adgang til over mentorskab fra over 150 entreprenører, investorer og virksomhedspartnere til Startupbootcamp. Og hele herligheden bliver toppet af med 15.000 euro i seed funding til alle startups.

På lørdag kan du lære Faraday Motion endnu bedre at kende, da Trendsonline bringer en portrætartikel om startuppet.

Skriv et svar