Arkiver

Kategorier

BusinessNyhederUdland

Google arbejder i al stilhed på nyt operativsystem

Google Fuchsia

Navnet er Google Fuchsia og vil inde længe komme til Raspberry PI 3. Det er Googles nye styresystem, som tech-giganten er begyndt at udvikle i al stilhed – og ikke på Linux-kernen.

Google har påbegyndt udviklingen af et nyt styresystem, som ikke er bygget på Linux-kernen. Systemet har fået navnet Fuchsia, men Google går stille med dørerne. Det skriver Computer Wold.

Der er nemlig ikke meget information at hente om udviklingen endnu, men websitet Android Police, har dykket ned i de oplysninger, der nu er, og fundet, at Google Fuchsia er bygget på Magenta-kernen frem for Linux.

Skal Google Fuchsia erstatte Android?

Med Magenta-kernen sikrer Google sig ifølge Android Police, en bedre skalering end konkurrerende produkter, da Fuchsia kan rulles ud på smartphones, desktop-computere og som indlejrede enhed i et IoT-system.

Men formålet med at udvikle Fuchsia er endnu ukendt, skriver Computer World. Android Police gætter på, at det skal erstatte Android og ChromeOS, men muligheden for at det er et rent eksperiment fra Google side er også muligt.