Arkiver

BusinessEventsIværksætterlivNyheder

Idéfestival skal skabe samarbejde på tværs af fagligheder

Agenda Festival

Kaospiloterne fejrer 25 års jubilæum, og det gør de med en ny idéfestival, som skal inspirere ledere, iværksættere og studerende til at skabe idéer på tværs.

En ny todages festival skal sætte fokus på lederskab, fremtidens uddannelse, social innovation, kreativitet, bæredygtighed og teknologi. Festivalen har fået navnet Agenda Festival og er en del af fejringen af Kaospiloternes 25 års jubilæum.

Gennem et kvart århundrede har uddannelsen nemlig arbejdet med et bredt spektrum af læring inden for iværksætteri, ledelse, kreativitet og social innovation, og med den nye festival vil de invitere flere inden for i deres univers.

”Mange konferencer kan give en ret passiv oplevelse uden fokus på engagement og deltagernes læringsrejse. Med Agenda Festivalen vil vi gerne ændre den kultur,” siger Daniel Morsø Christiansen (billedet) i en pressemeddelelse. Han studerer på Kaospiloterne og er en af arrangørerne bag den nye festival, som han ønsker vil bidrage til udviklingen af det kreative miljø i Aarhus.

”Det er tid til, at Aarhus får en ny type festival, som hylder kreativitet, store idéer og eksperimenterende læring,” siger han.

Fordrag, workshops og minikurser

På festivalen kan man lægge øre til forskellige foredrag, deltage i workshops og minikurser. Man kan også selv ansøge om at afholde en workshop.

”Det her er en festival, som berører mange forskellige fagområder. I dag er verden så kompleks, og man får ikke nødvendigvis de bedste nye idéer ved at holde sig inden for sit eget felt. Vi vil gerne skabe et forum, hvor fagfolk kan blive inspireret på kryds og tværs af fagområder og interesser,” siger Christer Windeløv-Lidzélius, som er rektor for Kaospiloterne.

Festivalen forløber over den 29. og 30. september i Filmbyen på Aarhus Havn. Du kan se hele programmet her, hvor du også kan sikre dig en billet.

Skriv et svar