Arkiver

NyhederPlatform

Nyt startup vil strømline oplevelsen ved at lease bilen

Leasingoffer.dk vil gøre det nemmere og mere overskueligt at lease en bil. Det har startuppet gjort ved at samle leasingselskaber på en samlet platform, så der er bedre mulighed for sammenligning af tilbud og fintuning af søgning.

Mange vælger efterhånden at lease deres bil fremfor at købe den. Og der er unægteligt en masse fordele ved den model. Der er service med i prisen, man kan skifte ud hvert tredje år, så man altid har en lækker ny dyt og bryder skidtet sammen, får man en anden udleveret, mens den bliver fikset hos bildoktoren.

Men hvor skal man lægge sine penge for den der bil? Der er efterhånden rigtigt mange leasingfirmaer, så det kan måske være lidt af en jungle at rode rundt i, hvis man ikke lige kender til virksomhederne i forvejen.

Leasingoffer.dk er måske svaret på det dilemma. Startuppet har nemlig lavet en samlet platform over en masse af de forskellige leasingvirksomheder, så man som kunde kan sammenligne tilbud og har bredere søgemuligheder, alt efter hvad man er til.

Vil samle alle leasingaftaler ét sted

Idéen til Leasingoffer.dk opstod oprindeligt på baggrund af bølgen med “få 3 tilbud”. Planen var at lave en sådan side til leasingtilbud, fortæller Anders Vajhøj, stifter af Leasingoffer.dk. Men nærmere research ledte ham hen på idéen med en leasingportal, hvor man kan samle alle leasingbiler på ét sted.

“Fordelen ved portalen er, at potentielle leasingstagere ikke skal besøge ti forskellige hjemmesider, for at finde den bedste leasingaftale. Vores service gør det derved nemmere og mere overskueligt at finde den bedste leasingaftale,” lyder det fra Anders Vajhøj.

Man kan måske kalde Leasingoffer.dk for leasingverdens Momondo. Næste udfordring for det unge startup bliver at få spredt kendskabet til både dets eksistens og dets tilbud.

Nu startede portalen først for omkring en uge siden med at lukke partneraftaler, men de har allerede lukket aftaler med seks partnere indtil videre og har to mere i støbeskeen.

Lease eller købe?

Hvorvidt det er bedst at lease eller købe, kommer an på ens behov, fortalte bilejernes organisation FDM til Business.dk i foråret. Ifølge deres beregninger kan det absolut betale sig at lease bilen, hvis man skifter ud oftere end hver sjette år, og især hvis man har hang til nyere biler.

Men foretrækker man at købe en brugt bil og beholde den til sidste oliedråbe, så er leasing måske ikke lige vejen, da det så vil være billigere at købe.

Men det er blevet meget populært at lease, specielt fordi man som bruger slipper for en stor del af bøvlet med at have en bil og slippe af med den igen. Alt efter hvilket leasingabonnement man har, kan man være mere eller mindre deltagende i bilens skæbne.

Der tilbyder Leasingoffer.dk for eksempel mulighed for alle de forskellige former for leasing, om det er til privat eller erhverv, flexleasing eller mixleasing, alt efter hvad man har af behov.

Leasing hitter i England og Tyskland

Brancheorganisationen Finans og Leasing fortæller til Business.dk, at de oplever en støt stigning i leasede biler, fremfor privatkøbte biler.

Ud af de danske bilejere er det stadig kun omkring de ti procent, der leaser deres bil, men i nabolandene har tendensen udviklet sig både tidligere og hurtigere. Her er det okring 40/50 procent, der vælger at lease frem for at købe bilen.

 

6 kommentarer

Skriv et svar