Arkiver

BusinessNyheder

Gæsteindlæg: Opskriften på succes gennem syv solide råd

SuccesFoto: Andreas Milvertz (Tiny Studio)

House of Code er på mindre end to år gået fra iværksættervirksomhed til full-service app-bureau med 13 ansatte med kontor i både Odense og Aarhus.

Skrevet af: CTO Gert Lavsen, projektkoordinator Rasmus Styrk og direktør Jonathan Bornemann Junker

Startup Odense har bedt House of Code om at hjælp til at inspirere det hastigt voksende Startup- og iværksættermiljø. Den udfordring har vi selvfølgelig taget op. Vi har derfor bedt vores medarbejdere om hver at tilføje én ingrediens til opskriften på succes.

Vi har kogt ingredienserne sammen til syv gode råd og fortæller dem her som House of Codes udvikling fra en god idé i en tomands-iværksættervirksomhed til 13 mand stort Full-service app-bureau.

1. Passion er altafgørende!
Kompetencer uden passion er værdiløse. Et stærkt fundament er bygget på mere end stræben efter succes. House of Codes grundlæggere og kompetente Fullstack-udviklere Gert Lavsen og Rasmus Styrk startede House of Code med drømmen om at skabe ’ The next big thing’.

2. Kend dine begrænsninger!
Stærkt lederskab er nøglen i enhver organisation. Et godt produkt alene sikrer ikke en sund finansiel platform. Da House of Codes produktionskapacitet nåede loftet, bevarede vi fokus på udviklingen og ansatte en erfaren direktør i form af Jonathan Bornemann til, at udvide forretningen.

3. Vær ambitiøs!
Det er ikke nok at drømme stort. Og det er heller ikke nok at spørge dig selv om, hvor du vil hen og lægge en realistisk strategi. Du bliver nødt til at spørge dig selv om, hvad der skal til for at nå dit mål og være klar til at gøre det. Sæt dine egne barrer, investér i dem, og arbejd hårdt, indtil du når dem.

4. Brug din fortælling!
En virksomhed uden et formål er historieløs. Kan du ikke se din egen fortælling, er det sandsynligvis fordi, du ingen har, og så kan du enten vælge at fortsætte uden retning eller få hjælp til at finde den. Her i virksomheden investerer vi løbende i vores kommunikationsplatform for at dele successer, viden og styre vores narrativ.

5. Forbind dit netværk!
Intet menneske er en ø, og det samme gælder forretninger. Indse, at du er centrum for din egen unikke forretning, og forbind dine interessenter. I House of Code omgiver vi os med interessenter der deler vores visioner, og vi lever efter en simpel karma-princip; hav mod til at investere i dit netværk uden at forvente at få noget igen.

6. Hav mod til at fejle!
Den sikre vej er ikke motorvejen! I en disruptiv forretningsvirkelighed har du brug for at kunne navigere effektivt. Hvis kursen er sat forkert, skal du være klar til at ændre den. Ved hjælp af en fleksibel forretningsplan er vores virksomhed gået fra at generalist-betonet IT-hus til højt specialiseret Full-service app-bureau på mindre end seks måneder.

7. Vær awesome!
Glem Janteloven. Tro på dig selv og dit produkt, og vær ydmyg, mens du gør det. Det kræver mod at gøre en forskel og rykke ved dogmerne, men det kræver omgængelighed at tage andre med på vejen. Vi hylder vores forskelligheder, opmuntrer til initiativtagen og udvanding af hierarkisk tænkning.

Bliv en del af vores netværk
Synes du om retten? Hjælp os med at fejre vores nye kontor i selskab med et lækkert mix af 100 af vores nærmeste interessenter til den anden udgave af Startup Odenses Fredagsbar – og bliv en del af det hastigt voksende Startup- og iværksættermiljø. Netværket er udvidelse af vores blog-platform.

Læs også: Gæsteindlæg: Kunden har ikke altid ret – men det har brugeren

Har du lyst til at deltage? Tilmeld dig her – eller bare mød op!

Skriv et svar