Arkiver

BusinessNyhederSustainable Tech

Nyt lejekoncept opstiller 300 nye elbiler i hovedstaden

GreenMobility

Det nye lejekoncept GreenMobility har mandag gjort 300 elbiler tilgængelige for københavnerne. Den administrerende direktør mener, at der trods de efterhånden mange alternativer til eje af bil mangler en spiller på markedet.

Deleøkonomien ser ikke ud til at stoppe med at spytte nye virksomheder ud i Danmark. Nu er der kommet endnu et alternativ til at være bilejer på gaden.

Det er det nye koncept GreenMobility, der mandag har gjort 300 ud af deres 450 Renault Zoe tilgængelige for københavnerne, skriver Business.dk.

Både til heldagsture og fra A til B i K

Hos GreenMobility mener den administrerende direktør, Rasmus Brandt Pedersen, at der mangler en spiller på markedet, der imødekommer både dem, der ønsker en kort tur inden for bygrænsen og dem, der gerne vil på heldagstur ud i landet.

Det er gratis at oprette sig på GreenMobilitys app Din Bybil, hvor man finder, starter og afslutter sin tur. Man betaler 3,50 kroner per minut for brug af bilen, og kan maks. nå op på 450 kroner for en dags brug.

GreenMobility er dermed blevet den nyeste konkurrent til koncepter som DriveNow, Gomore, Spiri og LetsGo, som københavnere kan vælge mellem i stedet for offentlig transport eller egen bil.

Indtil videre består GreenMobilitys zone af Københavns og Frederiksbergs Kommune, men vil ifølge business.dk løbende bliver udvidet. Man kan dog sagtens køre ud af zonen, det er blot her, man skal efterlade sin bil igen, når man er færdig med at bruge den, skriver GreenMobility i en blog.

Skriv et svar