Arkiver

NyhederPlatform

Ungt startup vokser og tiltrækker investering

Gloove

Flyttemands-startuppet Gloove har på kort tid fået valideret sin idé, der positionerer dem lige mellem professionelt flyttefirma og gør-det-selv-slæbning. De har nu fået en investor ombord og er klar til at accelerere på et marked, hvor konkurrenterne nemt kan rykke ind.

For et halvt år siden lancerede fætrene Mads Bach Andersen og Andreas Zacho deres startup. Et startup, som tilbyder fleksibel og billig flytning et sted mellem professionelle flyttefirmaer og overtalelse af ens netværk til at hjælpe med at flytte for pizza og øl.

Læs også: Nyt startup vil være flyttemarkedets friske pust 

Hurtigt fik de tilknyttet 30 freelanceflyttere, som for timepris kan lejes gennem Gloove.dk, og siden da er det gået stærkt, fortæller Mads Bach Andersen. Konceptet er blevet valideret med over 300 arbejdstimer, de har ansat en Head of Marketing og en Head of Development og fået lukket en investering på 800.000 kroner.

”Vi har fået valideret markedet og vist et proff of concept, så vi var klar til et skub videre. Da Magnus Kjøller så tog fat i os og viste interesse, greb jeg den, fordi vi så en mulighed her,” fortæller Mads Bach Andersen.

Afgivet 16 procent for 800.000 kroner

Magnus Kjøller skød 800.000 kroner ind i virksomheden for en ejerandel på 16 procent. En rimelig stor andel at sælge fra i så nyt et firma, kan man tænke. Men det mener Mads Bach Andersen ikke.

”Sådan havde jeg slet ikke tænkt det. Vi har lavet aftalen ud fra behov. Kapitalen giver os mulighed for at accelerere; nogle af os kan arbejde på Gloove fuldtid, og på sigt kan vi skalere. Noget som vi skal gøre hurtigt, da vi hører fra mange, at det er et stærkt koncept, men at vi skal rykke på det, da ikke direkte-konkurrerende platforme kan lave et pivot og blive direkte konkurrenter. Lige nu har vi nemlig ingen direkte konkurrenter,” fortæller Mads Bach Andersen og uddyber:

”Vi synes, vi opgiver en fair procent, om vi så er nystartede eller ej, til en fin risiko. I vores ræsonnement er det ikke så stor en afgivelse, da det er et skridt på vejen mod langt større værdi.”

Gloove satser på de store studiebyer efter ny investering

Gennem Magnus Kjøller får Gloove ikke bare penge, men også adgang til et netværk, som skal kickstarte processen med at accelerere virksomheden allerede fra december.

Gloove har nemlig store ambitioner for 2017. Med investeringen skal virksomheden udvides til de største studiebyer i Danmark, og med det fundament, som en udrulning i Danmark giver, står Gloove stærkt for at kunne rykke til andre studiebyer i hele Europa.

”Kan de 16 procent, vi har afgivet få os til andre lande, er det jo ikke noget. I vores proces skal man selvfølgelig overveje, hvad der er for nogle procenter, man afgiver undervejes. Hvor stor en bid af kagen, man ender med. Men vi går efter at lave en rigtig stor kage, og så vil en mindre bid stadig være sjov at have,” siger Mads Bach Andersen.

2 kommentarer

  • Det er super fedt og de skal have stort tillykke med herfra! Det er selvfølgelig en del sjat penge at skulle smide ind i noget men også ligeså givende hvis det så går hen og kører. Har også læst en lignende artikel med en onlineportal der hedder http://www.flyttetilbud.dk hvor man kan finde de billigste og bedste i nærheden af en selv. Men der hvor de minder om hinanden er, at selv et marked som flyttebranchen er slet ikke umuligt at trænge ind på, på trods af der er så mange konkurrenter. Det handler altså om at finde sin egen USP (Unqiue selling point) også arbejde med den. Vidunderligt, at folk ikke bliver skæmt af den store udbud der nu måtte være på et marked. Konkurrence er trods alt rigtig godt for os som forbruger 😉

Skriv et svar