Arkiver

EventsNyheder

Digitaliseringskonference løfter sløret: Lunar Way, eSport og paven på sociale medier

DigitalOdense

Konferencen DigitalOdense er klar til endnu et år med robotter, droner, sociale medier og succes. Hør blandt andet om at styre pavens digitale brand, om at lave live streaming fra Super Bowl, og at satse på eSport på det rigtige tidspunkt.

Odeon-bygningen i Odense vil til april nærmest boble over med digitalt lederskab, innovation, et kig ind i en heftigt voksende tekologiindustri og sociale mediers betydning for succes. Her vil DigitalOdense endnu en gang blive afholdt, og programmet byder allerede på en masse spændende sager.

Sidste år deltog 200 teknologientusiaster, og allerede inden programmet blev offentliggjort i år, havde 350 erhvervsledere bedt om at modtage det. Derfor håber folkenen bag konferencen i år på at nå et deltagerantal på omkring 500.

”DigitalOdense er sat i verden for at styrke Odenses digitale videns-brand, og hjælpe med at tiltrække nødvendige IT-kompetencer til de voksende industrier, og byens større og mindre virksomheder. Odense er godt i gang med at etablere sig som digital vidensby, og det skal vi stå sammen om at understøtte. Se blot på Facebook, som har lagt deres nye store datacenter her i byen,” siger Martin Brems, direktør i Brems & Co., som er hovedsponsor til DigitalOdense.

#ThinklikeaFan og pavens digitale brand

Øverst på programmet står navnet Brian Fanzo. Det er ham, der blandt andet stod bag hele den sociale medie-live streaming fra sidste års Super Bowl. Han er en af USA’s mest anerkendte oplægsholdere, og noget af hans succes tilskynder han en effektiv afkodning af The Millenial Mindset og hans #ThinkLikeaFan-filosofi.

Også Voluntas-stifteren og Senior Vice President hos Vestas, Morten Albæk, og RFRSH-stifteren, Jakob Lund Kristensen, kommer og holder oplæg. Førstnævnte blev i 2015 ansat til at styre pavens digitale brand som ”Member of the Vatican Arts & Technology Council”, og er netop blevet indsat i bestyrelsen for succeskonceptet Joe & The Juice, der hurtigt er ved at forgrene sig internationalt.

eSport, fintech og en hemmelig key note

Jakob Lund Kristensen ejer eSportsholdene Astralis og Copenhagen Wolves og startede tidligere i år RFRSH Entertainment, som modtog 200 millioner kroner til at satse på eSport – en branche i eksplosiv vækst, som han vil give et kig ind i.

Derudover byder programmet på fintechstartuppet Lunar Way, robotvirksomheden MIR fra Odense, key note med Microsoft, Daxiomatic om arbejdsmiljø og meget andet – heriblandt en endnu hemmelig key note-speaker.

DigitalOdense afholdes torsdag den 27. april fra klokken 08 til klokken 17. Early Bird-billetsalget er i gang, og du kan købe din adgang her.

Skærmbillede 2017-01-29 kl. 22.03.01

Skriv et svar