Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

3 Gode råd til din fest fra et af Københavns førende DJ Bureauer

MusikDJ er et af landets førende DJ-udlejningsbureauer, med erfaringer fra over 1500 arrangementer i hele landet.

Med base i København bevæger MusikDJ sig til private events, større virksomhedsarrangementer og firmafester, hvor de både udlejer deres egne DJ’s, men også kendte DJ’s som Rene Dif, DJ Alligator og Jørgen De Mylius.

”I MusikDJ går vi rigtig meget op i at ramme vores kunders ønsker, på den musik og stemning de gerne vil have til deres arrangementet. Bl.a. bruger vi den ønskede musik genre og spilleliste fra kunden, til at finde den af vores DJ’s som passer bedste til det givende arrangement.  Så helt grundlæggende så har vi en filosofi om, at vi som mobil DJ’s er til for kunden og gæsternes skyld. Det er deres aften, så musikken der skal spilles, skal også bære præg af det de ønsker.”

Musik og DJ er det primære værktøj til at sikre en god aften med et fyldt dansegulv, men det er dog ikke det eneste. MusikDJ kommer med 3 gode råd, for at sikre et fyldt dansegulv og en festlig aften ved booking af DJ i København.

Hvor stort skal dansegulvet være?

Størrelsen på dansegulvet er utrolig vigtig at afstemme til lokalet og antallet af gæster. Vi ser meget ofte kæmpe store dansegulve, hvilket kan være frygtindgydende for gæsterne at begive sig ud på. Lav et lille dansegulv til at starte. Sæt møblement således at det nemt kan skubbes til siden hvis dansegul- vet skal være større.

Hvor skal bar stå i forhold til DJ?

Hvis baren står langt fra DJ og dansegulvet kan festen hurtigt blive opdelt – det skal helst undgås.
Derfor skal placering af baren ALTID være så tæt på dansegulvet som muligt. Det skal den, fordi vi alle fester forskelligt. Nogle ønsker ikke at danse, men foretrækker at stå i baren. Ved at baren står tæt på dansegulvet er de stadig med til festen, selvom de ikke danser.
Og hvem ved, efter at have drukket sig mod til, kan det være de ender på gulvet selv.

Skab et moment og sikre en god DJ

Eksempelvis til bryllupper, så skal brudevalsen spilles hvor alle danner den famøse cirkel på dansegulvet. Når brudevalsen er ovre, er alle på dansegulvet og herved er der skabt det perfekte moment til at kickstarte festen.
Kan du skabe et lignende moment via én lej, en kort tale, konfetti, måske et lille hold venner, der kan samle alle gæsterne til at komme ud på dansegulvet eller andet så kan det være at fortrække.  DJ’s bruger tit en halv til én hel time på at spille gæsterne ”varme”. Men på denne måde, er man direkte i gang med festlighederne.

For at sikre en god DJ, er det først og fremmest vigtigt ikke at gå ned I pris. DJ’ing er en services ydelse, og dem som yder den bedste service er normalt også dem som tager en højere pris. Skal man kigge foruden prisen, så kan det være godt at lægge mærke til hvor meget den givende DJ laver pre-arbejde til dine ønsker på aften.  En DJ som har fokus på at få informationer og musikønsker fra dig inden arrangementet, er også en DJ som ønsker at ramme dine behov og dine ønsker.

God fest

Skriv et svar