Nyheder

Netflix film og serier hitter på verdensplan

Annonce

Netflix afslørede i denne uge en rekordfremgang i betalende medlemmer af streamingtjenesten, der nu kan prale af imponerende 117 millioner kunder på verdensplan.

Det er en fremgang på hele 8,3 millioner nye abonnenter de sidste 3 måneder af 2017, der gerne vil se de bedste Netflix film og serier på TV, tablet eller mobil.

En del af successen skyldes det mange nye tv-apparater, som kommer med en Netflix knap på fjernbetjeningen og dermed helt nyt marked, som åbner sig for populære streamingtjeneste.

Det er ikke mange måneder siden, at Netflix annoncerede, at de ville investerer tocifret milliardbeløb på nye eksklusive film og serier til deres service. Stor del af investeringen skal finansieres via lån for at sikre forsat vækst.

Udmeldingen om et kæmpe budget til nyt indhold kommer i forlængelse af fornyet konkurrence på streamingmarkedet og Disney har opsagt samarbejdet med Netflix om brug af deres mange børnefilm og børneserier.

Amazon puster også Netflix i nakken med deres Amazon Prime, som har købt store mængder rettigheder til film og serier, samt egne programmer som The Grand Tour og har meldt sig i kampen om at købe rettigheder til at streame alle Premier League kampe.

Af de mere populære serier, der har trukket nye seere til Netflix serier kan nævnes Stranger Things, The Crown og Black Mirror, der alle har kæmpe fanbase og Netflix har meddelt at alle tre serier få nye afsnit.

Hvis du ønsker mere information om de mest sete Netflix film, så findes denne glimrende oversigt, som viser populære film fordelt på kategorier, som de bedste dramafilm, de bedste komedier, de bedste science fiction, de bedste gyserfilm, de mest romantiske og de bedste actionfilm.

2017 har dog ikke været helt problemfrit for Netflix, som var offer for omfattende svindel. Flere brugere af den populære tjeneste blev fralokket deres personlige oplysninger, så Netflix var ude for at advare kunder mod en ny udspekuleret svindelmail, som ikke kom fra streamingtjenesten.