Arkiver

Nyheder

Netflix film og serier hitter på verdensplan

Annonce

Netflix afslørede i denne uge en rekordfremgang i betalende medlemmer af streamingtjenesten, der nu kan prale af imponerende 117 millioner kunder på verdensplan.

Det er en fremgang på hele 8,3 millioner nye abonnenter de sidste 3 måneder af 2017, der gerne vil se de bedste Netflix film og serier på TV, tablet eller mobil.

En del af successen skyldes det mange nye tv-apparater, som kommer med en Netflix knap på fjernbetjeningen og dermed helt nyt marked, som åbner sig for populære streamingtjeneste.

Det er ikke mange måneder siden, at Netflix annoncerede, at de ville investerer tocifret milliardbeløb på nye eksklusive film og serier til deres service. Stor del af investeringen skal finansieres via lån for at sikre forsat vækst.

Udmeldingen om et kæmpe budget til nyt indhold kommer i forlængelse af fornyet konkurrence på streamingmarkedet og Disney har opsagt samarbejdet med Netflix om brug af deres mange børnefilm og børneserier.

Amazon puster også Netflix i nakken med deres Amazon Prime, som har købt store mængder rettigheder til film og serier, samt egne programmer som The Grand Tour og har meldt sig i kampen om at købe rettigheder til at streame alle Premier League kampe.

Af de mere populære serier, der har trukket nye seere til Netflix serier kan nævnes Stranger Things, The Crown og Black Mirror, der alle har kæmpe fanbase og Netflix har meddelt at alle tre serier få nye afsnit.

Hvis du ønsker mere information om de mest sete Netflix film, så findes denne glimrende oversigt, som viser populære film fordelt på kategorier, som de bedste dramafilm, de bedste komedier, de bedste science fiction, de bedste gyserfilm, de mest romantiske og de bedste actionfilm.

2017 har dog ikke været helt problemfrit for Netflix, som var offer for omfattende svindel. Flere brugere af den populære tjeneste blev fralokket deres personlige oplysninger, så Netflix var ude for at advare kunder mod en ny udspekuleret svindelmail, som ikke kom fra streamingtjenesten.

6 kommentarer

 • For at præsentere mig selv, Michael Benson, jeg er privat kreditor, giver jeg et minimumslån på 5.000 EUR eller tilsvarende i andre valutaer til 3% rentetilskud, en økonomisk mulighed for døren, for hurtigt at få hende 2018 kredit. Der er så mange mennesker, der søger økonomiske muligheder eller hjælper rundt om hjørnet og steder, og de kan ikke engang nå det, men her. Finansieringsmuligheder ved døren og har derfor ikke råd til at gå glip af denne mulighed. Denne tjeneste gælder for personer, virksomheder, forretningsfolk og kvinder samt tilgængeligheden af ​​det beløb, du ønsker at modtage flere oplysninger. Kontakt os via e-mail: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
  Kredit ansøgningsskema og Retur.

  Fulde navn ……………..

  Privat telefonnummer …………….

  Land ………………

  Adresse ……………

  Stat ……………

  År …………..

  Tidligere logget på eller ej. ………….

  Lån påkrævet. ………………

  Låneperiode ……………

  Beskæftigelse ……………..

  Månedlig indkomst …………………

  Som en anerkendelse af disse oplysninger sender vi dig vores aftale om en restitutionsplan og, hvis du accepterer vilkårene og betingelserne, kan du blive krediteret på din kredit afhængigt af din sværhedsgrad, haster og tillid.
  Se frem til det hurtige svar.

  opmærksomt

  Micheal Benson

Skriv et svar