Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Live odds med Bet365

Bet365 har et af de bredeste spiludvalg, når det kommer til live odds. Dette kommer både til udtryk i mængden af sportsgrene, som dækkes samt antallet af spilmuligheder på hver enkelt sportsbegivenhed. Derudover tilbyder Bet365 livestreaming af en længere række sportsbegivenheder, hvilket givet mulighed for at følge netop det live odds, man har spillet, på tæt hold. Som ny kunde hos Bet365, kan man få fat i en velkomstbonus på 100% op til 1000 kroner, på sin første indbetaling.

 

Der kan måske være mange, som ikke ved hvad en sådan bonuskode eller en velkomstbonus overhovedet er. Nogle forbinder denne såkaldte bonuskode med penge, som man får kvit og frit. Sådan er det dog sjældent. For det meste, skal man selv indbetale et minimumbeløb, ofte skal man omsætte sin bonus et vist antal gange, og det skal formentlig også gøres til et minimum odds.

 

Man kan altså se en startbonus, som et værktøj fra bookmakerne, som både skal tiltrække nye spillere, hjælpe dem i gang med det første væddemål og gerne gøre dem til faste kunder. På grund af dette, er der en hård konkurrence på markedet, og alle stræber efter at give bonustilbud, der er bedre end andres.

 

Uoverskueligt valg

Det kan virke uoverskueligt, når man vil i gang med at spille, og læser om alle de forskellige sider, bonusser og fordele. Derfor anbefales det, at man læser anmeldelser af de forskellige sider, så man får et godt indtryk, og kan oprette en profil på den side, som passer til sig selv. Der findes naturligvis mange anmeldelser af Bet365, og fælles for dem er, at der gives tommelfinger op grundet det store udvalg af spil samt fine bonusser.

 

Spil på farten

Hvis man er en af de mange, som er meget på farten og bruger store dele af sin tid med offentlig transport, er der også mulighed for at oddse på farten. Bet365 har en fornem side, som er tilpasser mobilen, hvor man nemt og bekvemt kan placere sine odds. Det er naturligt, at oplevelsen ikke er nøjagtig den samme som på en computer, men det er også svært at komprimere fra en stor skærm, til en lille mobil-skærm. Fordelen ved mobilsiden er dog, at man kan logge ind uden NemID. Tilgængeligheden og udvalget af spil på Bet365 mobil afhænger af hvilken lokation man spiller fra samt hvilken enhed.

Spil ansvarligt | Minimum 18 år. StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu | Regler og vilkår gælder

Skriv et svar