Arkiver

Sponsoreret indhold

Leasing af firmabil

Der er mange firmaer, som gør brug af leasingaftaler til deres medarbejdere. I disse situationer skyldes det, at firmaerne har et behov for, at medarbejderne skal have en bil, hvis de har mange forretninger i andre dele af landet – eller måske endda i udlandet. Virksomhederne vil gerne kunne tilbyde en ordentlig bil til medarbejderen, og derfor er det en stor fordel, at man kan lease en bil, så man kan få nye biler ofte.

Firmaer har muligheden for at få nye biler uden et stort beløb nu og her, som hvis de skulle investere i en ny bil. Det giver en god sikkerhed, for hvis der er udskiftning af medarbejdere, eller en medarbejder ikke har brug for bilen mere, så står firmaet ikke for at skulle sælge bilen igen. Det gør bilforhandleren.

Fast månedlig ydelse er til at føle på

Hvis der er noget, som virksomheder elsker, så er det at kunne budgettere, hvor meget de bruger, så de også ved, hvor meget der ender på bundlinjen. Og der er mange ting at holde styr på i et firma. Derfor er en leasingaftale perfekt til erhvervsmæssig sammenhæng. Et godt valg af firmabil, hvor der er meget at vælge i mellem er bilmærket Kia. Klik her for at se mere.

Ved en leasingaftale betaler firmaet en fast månedlig ydelse, for at medarbejderen kan bruge bilen. Det er ikke medarbejderen, som betaler for bilen, men altså arbejdspladsen. Dog kan medarbejderen godt benytte den privat, men denne skal beskattes af fri bil.

Splitleasing – firma og privat ordning

Denne leasingtype indbefatter, at man splitter leasingaftalen i privat og erhverv. Denne løsning er ideel til de, der både har behov for bil til erhverv og privat forbrug. For eksempel kan du bruge en bil 60 % af tiden til arbejde og 40 % til privat forbrug. Så vil din arbejdsplads tilsvarende betale for 60 % af leasingudgiften, mens den du betaler for det resterende.

Denne løsning er fornuftig, hvis man har brug for bil i begge situationer, og du kan spare penge på ikke at have den hele tiden, hvis du ikke bruger den så meget privat.

Skriv et svar