Sponsoreret indhold

Virtuelt showroom – sådan vælger du trægulv online

Står du og skal til at lægge nyt gulv i din bolig? Så har du sikkert haft mange overvejelser om, hvilken gulvtype du bør vælge. Det kan af den grund godt være svært at vurdere, hvordan det perfekte gulv ser ud. Der er særdeles mange muligheder, når det kommer til farve og udtryk. Det er en af fordelene ved eg. Hos Moland kan du besøge et online showroom, hvor du kan blive inspireret til at finde en passende gulvtype. Alt sammen fungerer online hjemme fra din sofa.

Fordele ved trægulve af eg

Der er utrolig mange fordele ved et solidt og kvalitetsrigt egetræsgulv. Egetræsgulve er behagelige at bevæge sig på, og de giver et levende og moderne look i ethvert hjem takket være de tydelige knaster og åretegninger, der udtrykker varme og velbehag.

Egetræsgulve er stærke

En af de helt store fordele ved egetræsgulve er, at det er særdeles stærkt. Gulvet holder derfor til det meste. Det kan man også se, hvis man går tilbage i tiden, hvor egetræ har været anvendt til byggemateriale, der skulle have en lang levetid. Et gulv skal gerne være slidstærkt, og det udmærker et egetræsgulv sig i.

Flot og æstetisk overlegen

Eg er virkelig populært i danske hjem som gulvbelægning, og det er der også en anden god grund til. Nemlig træsortens æstetiske og varierende udseende. Gulvbelægningen har et naturligt udseende, og det kan fås med forskellige overfladebehandlinger, der giver et bredt sortiment af stilarter til enhver smag.

Lad et online showroom inspirere dig

Kender du det? Du sidder hjemme eller på kontoret og kigger på trægulve online. Det kan være utrolig kompliceret helt præcist at forestille sig, hvordan det ville se ud i virkeligheden i normale omgivelser. Det kan trods alt være svært at vurdere udseendet af de almindelige billeder af træbrædderne på de fleste hjemmesider. Hvis blot man kunne se gulvet, når det var i en rigtig stue. Det kan du.

Prøv forskellige gulve i forskellige miljøer

Moland gulve har et online showroom, hvor det er muligt at afprøve forskellige gulvtyper, som de tilbyder, i et rigtigt miljø. Du kan skifte vægfarven og gulvtypen, så du kan tilpasse omgivelserne så meget som muligt til dit eget hjem. Derudover kan du skifte mellem en stue eller et kontor, alt efter hvad du leder efter. Se egetræsgulvene her for at danne dig et overblik over, hvad der er pænt i netop dit hjem.