Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan finder du det billigste telefonabonnement

At spare penge er intet andet end økonomisk snusfornuft. Og hvem gider betale for meget?

Den gennemsnitlige dansker kan ved ganske få ændringer spare flere hundrede kroner på månedlig basis. Det gøres ved at omlægge vaner, opsige abonnementer og vælge de billigste alternativer; her kommer et telefonabonnement ind i billedet. Også her har du mulighed for at spare! Men hvordan finder man det billigste mobilabonnement?

Få gang i regnearket 

En pakkeløsning viser sig ofte givende på den økonomiske front. Ved at samle flere elementer samme sted kan du spare penge. Samme gør sig gældende med dit abonnement til din telefon.

Allerede i dag har du sikkert en række forskellige tjenester, du betaler til; streamingtjenester, musiktjenester, e-bogstjenester og meget andet. Men mange gange tilbyder dit teleselskab dig at få dette med i dit abonnement. Det kan fx være Mofibo, Spotify eller streamingtjenesten HBO. Hvis du alligevel skulle ud og erhverve disse services, kræver det ikke andet end et par tal i et regneark for at se, om du kan spare penge ved at have det hele samlet.

At være lidt grundig og regne efter kan altså godt svare sig! Der er penge at spare i sidste ende.

Brug en prissammenligner online 

Jeg ved ikke, om du kan forestille dig det, men at ringe rundt, indhente tilbud og skrive dem ned tager både tid og er enormt besværligt. Og i disse digitale tider findes der selvfølgelig allerede services, som kan håndtere dette. Disse online prissammenlignere kan lynhurtigt giver dig et overblik over, hvor du kan finde den billigste løsning.

En af disse prissammenlignere i høj kvalitet, der hjælper dig til at finde det billigste telefonabonnement, finder du hos Mobilanmeldelser.dk. Det tager kun få minutter – og din pengepung vil takke dig for det!

Sammenligneren online tager også højde for dit dataforbrug, behov for taletid og meget andet.

Og netop dataforbrug er det tredje og sidste tip, som jeg vil give dig, for at spare penge på din telefonregning.

Hvor meget data skal du bruge?

Der er en kedelig tendens, som desværre hærger de danske mobilabonnementer: Folk har for meget data. Husk på, at du betaler for den data, du har til rådighed – og derfor er overflødig mængde af data også spild af penge.

Hvis ikke du har et stort dataforbrug, er der ingen grund til at vælge en pakke med fri data. Det er penge lige ud af vinduet.

Du kan derfor tage en snak med dit nuværende teleselskab for at høre, hvor meget data du egentlig har brugt. Har du kun brugt 5 GB, så vælg dette i din fremtidige pakke; det vil spare dig penge.

Men der findes også tips og tricks til, hvordan du kan skrue ned for dit data forbrug. Og på den måde kan du klemme dig ned i en mindre pakke.

Kom på WIFI 

Hver gang du har mulighed for at komme på WIFI, bør du gribe chancen. Her trækker du ikke på dit data, men derimod på det WIFI, du er tilkoblet. Der er ydermere visse situationer, hvor det er uhyre vigtigt, at du ikke er på 3G eller 4G, men på WIFI. Det er, når du foretager dig tunge ting, som virkelig bruger noget internet.

Eksempler på dette kan være downloader en film eller streamer Tv-serier. Kører du på dit data, så er det hurtigt brugt op.

Og sidst, men ikke mindst, så prøv at undgå at bruge funktionen internetdeling på din telefon. Javist, det kan være nødvendigt sommetider, men du bør vide, at det trækker en helt enorm mængde data. Faktisk kan de fleste abonnementer kun tåle få timers internetdeling, før du får en træls besked fra dit teleselskab om, at du har opbrugt alt din data.

Skriv et svar