Sponsoreret indhold

Med denne software kan du fjerne 94% af alle sikkerhedshuller i Microsofts styresystemer

Vi har alle vigtige data liggende – også i virksomheden. Der er enorme mængder informationer, som skal beskyttes, hvis ikke hackere skal have frit lejde til at sælge jeres data. De fleste virksomheder giver deres ansatte forskellige rettigheder, så ikke alle kan tilgå alt.

Det efterlader stadig et stort sikkerhedshul, som hackere kan smutte lige igennem.

Basic Byte har udviklet et stykke software, som automatisk fjerner alle fra administratorniveauet. Du finder programmer her. Faktisk er det kun én (fx it-chefen), som har fuld adgang til det hele. Det eliminerer Microsofts sårbarheder med hele 92%.

Når medarbejdere så skal have adgang til et bestemt dokument eller program på et højere sikkerhedsniveau, kan de så anmode om adgang i et kortere stykke tid, i stedet for at skulle have adgang hele tiden.

Nemt at tilgå

Selvom det er lidt af en jungle, når det handler om at beskytte sine data, så er dette program heldigvis rigtig nemt at håndtere. Det eneste, du skal gøre, er at installere programmet, fjerne din brugerkonto fra den lokale administratorgruppe og så genstarte din computer.

På den måde har du allerede fjernet 94% af alle de kritiske sikkerhedshuller, Microsoft har.

Medarbejdere anmoder herefter om adgang hver gang, de skal beskæftige sig med noget, der er over deres sikkerhedsniveau. Med Access Director Enterprise kan du selv vælge, hvor lang tid vedkommende skal have adgang. Måske kan det klares på to minutter, måske er det mere realistisk med 10 minutter.

Når de to minutter er gået, har medarbejderen igen ingen adgang til sikkerhedsniveauet.

Bedste måde at undgå hacking

Når der kun er én i virksomheden, som sidder og administrerer det højeste sikkerhedsniveau, forhindres hackere i at tilgå vigtig information fra virksomheden. Mange virksomheder har gennem årene givet alle deres medarbejdere fuld adgang til alt for ikke at skulle spilde tid på at regulere i deres adgangsniveau.

Men med Access Director er det nemt at anmode om adgang, og det forhindrer et stort tab ved et hackerangreb. I en virksomhed med mange ansatte, som ikke bruger denne software, er der pludselig mange kilder for en hacker at finde vigtig information fra. Salg af andre konkurrerende virksomheders data er blevet en større og større trussel, som kræver bedre beskyttelse.

Med Access Director Enterprise kan du beskytte din virksomhed, hvor stor eller lille den end måtte være. Det giver en gevinst både økonomisk, fordi data forbliver i virksomheden, hvor de hører til, og det giver tryghed for virksomhedens ansatte, som ikke skal bekymre sig om tid eller kræfter på, at deres sikkerhedsniveau skal ændres.