Sponsoreret indhold

Generelt om Cotonshoppen

Cotonshoppen.dk er på få år blevet en af landets største special- onlinebutikker indenfor udstyr til hunde. Vi fører et utroligt stort sortiment af alt indenfor pelsplejeprodukter, hundetøj, senge, hundebure, vogne, godbidder og meget mere.

Uanset om din hund er lille som en Chihuahua eller stor som en labrador, har vi det rette udstyr til den.

Blandt vores sortiment finder du også hundesenge og huler de især mindre hunde har stor glæde af at putte sig i for at søge tryghed. Til de større hunde har vi lækre og tykke tæpper samt legetøj, der passer perfekt til en stor og stærk hund. Husk at det er uhyre vigtigt, dagligt at stimulere din hund med legetøj, der pirrer dens sanser og dens nysgerrighed. Vi har derfor en del legetøj, der er beregnet til brug udenfor, i parker eller ved vandet. Husk at belønne hunden med klap og kærtegn, når den har været rigtig dygtig. Det er også en god ide at give den en belønning i form af en godbid af den ene eller anden form. Hos Cotonshoppen.dk har vi massevis af disse godbidder i alle størrelser og sammensætninger. Når du så har leget med din hund, kan du give den en dejligt bad, hvad ikke alle hunde er lige begejstrede for. Til sådan et bad er det vigtigt, at du bruger den helt rigtige shampoo, der passer præcis til din hunderace. Det er jo ikke ligegyldigt, om din hund er korthåret eller har en lang blød pels, der kræver ekstra omsorg og pleje. Det kan også være, du skal slutte badet af ved at tilføre en balsam til pelsen, der styrker hundens hud og giver pelsen en flot glans og et smukt spil.

Til tørring af hunden kan du vælge at bruge et gammeldags håndklæde eller det kan være du skulle overveje at købe en elektrisk tørremaskine til din hund, en såkaldt blower. Med en elektrisk blower kan du hurtigt og nemt tørre pelsen på selv en stor hund. Dette giver dig også muligheden for, at holde begge hænder fri, så du eventuelt kan børste og kæmme den pels mens den bliver tørret.

Blowere kan fås i et væld af typer og prislejer. Det starter i de mindre modeller, der blot kan stå på bordet ved siden af dig til de helt store løsninger med stativer og faste luftrør. Du har også mulighed for at købe dig en model, der sidder fastmonteret direkte på væggen, så den hurtigt kan slås til side igen, når du er færdig med at bruge den.

Alt dette og meget mere kan du finde og læse mere om på Cotonshoppen.dk.