Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Få hjælp til transskribering online – udnyt din egen tid

Din kalender er fuld. Fyldt til bristepunktet. Tirsdag klokken 9 har du møde med nye investorer. Onsdag fortæller dig, at dine medarbejdere skal have en opdatering på de seneste tiltag i virksomheden. Og sådan fortsætter kalenderens ugedage med lynets hast. De mange møder og stakken, der kun bliver større med papir, kan det være svært at finde tid til også at nå at få transskriberet nogle af møderne, som er en nødvendighed. Der er for få timer i døgnet og dine øjne falder i, når du sætter dig tilrette foran skærmen for at transskribere.

Tidskrævende affære

Transskribering er da hurtigt overstået. Det tænker du hver gang, du skal have transskriberet et vigtigt møde, interviews eller andre udtalelser. Med øjnene, der får skærmen til at synes mindre og mindre, fortæller dig, at det er en tidskrævende affære. Transskriberingen tager altid længere tid end du beregner, men dokumentationen om drøftelser er vigtige at fremlægge senere i en proces, hvilket også betyder, at affæren skal klares. Desto længere mødet eller interviewet varer, desto længere tid kræver transskriberingen.

Professionel hjælp – find den online

Når kalenderen er fuldt booket, er det ikke transskribering, du absolut ønsker at bruge din tid på. Du kan udnytte din egen kostbare tid, hvis du overlader den tidskrævende affære til én, der faktisk ønsker at bruge tid på affæren. Professionel hjælp kan give dig mere overskud og få flere tilgængelige minutter i døgnet, så du eventuel kan nå at få ryddet op på dit kontor eller få set dine venner eller familie lidt mere. Det kan være du blot ønsker hjælp i en rum tid, men du senere gerne selv vil kaste dig over den tidskrævende affære. Hvis ikke du spørger om hjælp, så fortsætter samme stime med en fuldt booket kalender. Undersøg dine muligheder online, og få udnyttet din egen kostbare tid endnu mere.

Skriv et svar