Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Oplev det succesfulde GTA V på PC

Igennem mange år har det været et af de mest kendte spil til PC og spillekonsoller i verden. Med millioner af solgte spil verden over bliver Grand Theft Auto ved med at være en klassiker inden for spilverdenen. Med det seneste GTA 5 har udviklerne bag spillet, Rockstar Games, endnu en gang oplevet en stor hype og succes. Denne store succes kulminerede da også senest med, at GTA 5 sidste år blev kåret til at være det mest solgte spil i underholdningskategorien nogensinde.

Selvom Grand Theft Auto 5 har været på hylderne igennem mange år, så bliver der stadig satset stort på spillet, og der er ikke en nyere version i vente i øjeblikket. Grunden til dette kan blandt andet være, at spillet stadig indeholder alt det, som brugerne kunne tænke sig af spillet den dag i dag.

En version af GTA der er værd at prøve

Hvis man har prøvet de tidligere versioner af spillet og været fanget af hele universet, så kan der være rigtigt gode grunde til at prøve den nyeste version af Grand Theft Auto. Det femte spil i serien indeholder nemlig flere detaljer og har flere features end nogensinde før. Med GTA 5 er der især blevet arbejde på at gøre hele universet mere realistisk, hvilket er en af grundene til den store succes.

Så hvis man kan lide tanken om at gå lovløst rundt i gaderne i Los Santos, som er byen, hvori spillet foregår, kan man se frem til en sand fornøjelse. Sammenlignet med de tidligere spilversioner har GTA 5 blandt andet fået et mere realistisk kampsystem, hvor man er i stand til at kaste sig, rulle og klatre. Desuden er der langt større detaljer på infrastrukturen, og de civile optræder flere steder end før. Endnu en ting, som især har været ventet, er, at politiets ageren i spillet nu er meget mere realistisk og indeholder flere features såsom røgbomber, politihunde og evnen til at forcere døre åbne, hvis man gemmer sig i en bygning.

Få adgang til GTA på nettet

Der er altså alle gode grunde til at afprøve den nyeste version af det ikoniske spil, og faktisk er man ikke længere end ét klik væk. Spillet koster nemlig ikke alverden, og man kan hente GTA 5 på nettet inden for ganske kort tid. Således kan man allerede i dag komme til at prøve kræfter med spillets mange muligheder.

En af de mange muligheder med GTA 5 er også, at man kan forsøge sig med deres rigtigt populære GTA online. Deres online del af spillet er nemlig også blevet rigtig populær, fordi den byder på endnu flere nuancer af spillet. I spillets online del handler det om at anskaffe sig nogle såkaldte ’Shark cash’, som man kan bruge til at udvide ens oplevelse af spillet. Med disse kan man nemlig købe endnu mere udstyr til sin karakter, hvilket giver en masse udviklingspotentiale. Derfor kan man også kun komme for sent i gang med at skrabe Shark cash sammen, så man kan komme til at køre rundt i spillets fedeste biler.