Arkiver

Guide

Lækre drikke til din sommerfest

Annonce

Sommeren er lige om hjørnet, og med dette bringer der både sol, varme og ikke mindst en masse af sommerens skønne fester. Til disse fester skal der selvfølgelig også være de lækreste, kølige og forfriskende drikke, som bare gør stemningen og hyggen endnu bedre til festen. Den oplagte drik til sådan en fest er helt klart champagne. Her har du tips til hvordan du bedst serverer din valgte sommerdrik samt andre ting, der er vigtige at huske til sommerfesten.

Nydes bedst kold

Sommerens drikke skal altid nydes kolde, specielt hvis sommeren er varm og man trænger til en lækker forfriskning. Derfor er det væsentligt at holde sin champagne kold, når man skal servere dette til sin sommerfest. Hvis du køber en lækker champagne og bringer denne med ud i solen, varer det ikke længe før at den bliver lunken og derved kedelig. Temperaturen er yderst vigtigt, når det kommer til at få et lækkert glas champagne, idet den helst skal serveres iskold, specielt når det er til en sommerfest, og dine gæster har brug for at blive kølet lidt ned i sommervarmen. Dog findes der en løsning på dette problem med champagne i den varme sol. Hold din champagne kold ved at placere denne i en champagnekøler. Denne er både smart til festen, men også hvis du blot sidder på terrassen en dag i solen og nyder et glas champagne, og ønsker at nyde et glas iskold champagne i solen. Derudover er det smarte ved netop sådan en slags køler, at den ikke blot kan anvendes til champagne, men den kan anvendes til en række andre drikkevare, eksempelvis forskellige slags vine.

Andre ting der skal huskes til sommerfesten

Udover at huske på, at man skal stille sin champagne på køl til sommerfesten, er der andre ting der er væsentlige, når man holder en sommerfest. Til de gæster, som ikke drikker champagne, men stadig ønsker at få kølige og forfriskende drikkevarer, er en god ide at have en isterningspand. På denne måde kan du have isterninger med udenfor, som gæster kan tage af frit til brug i deres drinks, og derved opbevare isterningerne på køl i flere timer uden de smelter. Udover drikkevarerne er snacks også vigtige til sådan en slags fest, og til dette er det vigtigt at ens snacks er lette og lækre. En ide til snacks til sommerfesten er udskåret frugt med pinde, som er nemme for dine gæster at gå og nippe af. Et eksempel på frugter til festen kunne være vindruer, ananas, jordbær eller melon, som er super lækre til sommer.