Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Kom i gang: Start din egen online virksomhed

Morgendagens sol står op på internettet – fremtiden foregår online, om du vil det eller ej. Hvis du går med en iværksætter i maven og gerne vil starte din egen virksomhed op fra bunden, er det derfor altafgørende, at du også har fokus på din online tilstedeværelse. Det er selvfølgeligt muligt at oprette blot en fysisk virksomhed, men det online aspekt er med til at fremtidssikre og maksimere din virksomheds succes. Det gælder først om at få økonomien på plads. Den sikreste fremgangsmetode her er selvfølgelig at have sparret et større beløb op, men det er de færreste, der har haft tid eller overskud til at kunne opsamle så mange penge, som det nu kræver. Andre muligheder kunne være at tage et lån eller at finde investorer til virksomheden.

Hvordan får jeg virksomheden op at stå?

Det hjælper umådeligt meget at have en plan for virksomhedens definition og gøren. Hvis du blot springer ud i det med en vag idé om, hvad virksomheden skal være, er der stor sandsynlighed for, at du ikke lander på benene. Der er nogle ting, du skal have styr på inden:

  • Hvad hedder virksomheden (et navn kan make or break en virksomhed)?
  • Hvilke varer eller services sælger du? Er der et marked for dette?
  • Hvad gør din virksomhed, som andre ikke gør? Hvorfor skulle kunderne vælge dig?
  • Hvilken demografi er dine kunder? Hvordan skal du nå din målgruppe og lure dem ind?
  • Hvad gør du, hvis virksomheden ikke bliver en succes med det samme?
  • Hvis virksomheden bliver en succes, hvordan bygger du så videre? Hvordan skaber du bedst vækst?

Når man starter en hel ny virksomhed, kan det tage tid før succesen tager fart. Det er vigtigt ikke at miste modet, hvis man ikke bliver millionær over natten. Tålmodighed er guld værd for iværksættere.