Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Derfor bruges læsseramper i de fleste virksomheder

Det kan godt være, at køreramper, læsseramper eller slisker ikke lige siger dig noget, men hvis du er ejer af en virksomhed, kan det være godt at have en forståelse af, hvad for nogle ramper der bruges i forbindelse med transport og logistik, og hvor meget de bruges. Det kan nemlig hurtigt være noget, som du skal bruge for at få din virksomhed til at fungere, eller når du skal levere dine produkter til dine kunder.

Køreramper og slisker er generelt brugbare til på- og aflæsning, men bruges også på byggepladser i mange tilfælde. 

Slisker

Hvis du skal have produkter ind i en varevogn, så kan du gøre brug af slisker. Slisker er godt til at læsse køretøjer ind i en varevogn, men kan også bruges til at køre sækkevogne op ad. Dette vil gøre det lettere at fylde varevognen op med dine produkter, så du hurtigt kan få dem kørt ud til dine kunder. Det kan være en fordel at vælge en sliske, der kan foldes sammen, så den ikke fylder i varevognen.

Køreramper

Køreramper fås i mange forskellige modeller alt efter, hvor de skal bruges, og hvad der skal køres op ad dem. En kørerampe kan blandt andet fås til kantsten, så du kan få din sækkevogn eller lignende op over kantstenen uden problemer. På den måde undgår du også bump, når du kører med din sækkevogn, og du skåner derved både dig selv og dine produkter, som du kører med. 

Når du vælger en rampe eller en sliske, er det vigtigt, at den er af god kvalitet, så den kan holde til vægten af det, du kører op ad den. Derudover bør rampen og slisken også være skridsikker, da det øger sikkerheden, når ramperne bruges, hvilket gør, at du kan undgå skader og andre problemer.