Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Derfor elsker danskerne Costa Del Sol

Costa Del Sol er den rene dansker koloni – tusindvis af danskere er bosat på den spansk solkyst, men hvorfor?

Livet på Costa Del Sol er noget helt specielt og er meget forskelligt fra det liv, som vi fleste kender hjemme fra Danmark. Klimaet, kulturen og ikke mindst dagligdagens hastighed er noget helt andet end vi kender. Klimaet er i sær blevet populært blandt gigtpatienter, som grundet det varmere klima slet ikke oplever de samme symptomer i hverdagen. Deres liv bliver meget mere udholdeligt og deres livskvalitet stiger. Dette er sig gældende for en lang række sygdomme, men det er ikke udelukkende sygedomme der er årsagen til at folk valfarterfra Danmark til Costa Del Sol. 

Den afslappet kultur

En af de primære grunde til at rigtig mange danskere vælger at flytte til Spanien, er den afslappet kultur man vil blive mødt af. For nogle mennesker er det måske en frustration, men når man lærer at leve med kulturen vil man komme til at elske den. Den spanske kultur er stik modsat af, hvad vi kender fra den danske kultur. I Danmark kan tingene nærmest ikke gå stærkt nok, og alt handler om, hvor meget vi kan nå på kortest tid. Spanierne har et helt andet livssyn og går langt mere op i at nyde livet, og tage tingene som de kommer. De lever ikke under det samme pres, og generelt er der en helt anden ro på kulturen i Spanien i forhold til i Danmark.

Pensionen rækker længere

Blandt de danske pensionister er Costa Del Sol blevet utroligt populært, da pensionen rækker længere. Både huslejen, men også dagligdagens indkøb er billigere end Danmark. Yderligere så skal de danske pensionister på Costa Del Sol slet ikke bekymre sig om det danske vintervejr, som kan være en udfordring for mange ældre.

Pensionisterne er en så stor del af Costa Del Sol, så der er kommet en række tilbud specifikt til dem. Der er fælles klubber for dem samt flere danske hjemmehjælpere, som kan varetage den pleje de nu måtte have brug for.

Stort fællesskab blandt danskerne

Generelt oplever man et stort fællesskab blandt danskerne på Costa Del Sol, hvilket de mange danske barer, restauranter, klubber og andre aktiviteter specifikt til danskere er en stor del af.
Lige ude for en af de mest populære byer blandt dansker, Fuengirola, ligger der en dansker klub. Her bliver der jævnligt arrangeret en bred vifte af forskellige arrangementer, koncerter og fællesspisninger. Til hverdag er det muligt at komme og møde andre ligesindet danskere, eller få sig et dansk måltid mad i deres restaurant.

Danske indkøbsmuligheder

Selvom man er langt hjemmefra de danske supermarkeder, så skal man ikke undvære hverken remulade eller leverpostej. Ned langs solkysten ligger der en lang række forskellige danske indkøbsmuligheder, der er sågar rene danske supermarkeder, hvor du kan få alle de vare du kender hjemmefra Danmark af. Så selvom man er på Solkysten, så er der stadig mulighed for at få de gode madvare man kender fra Danmark.

Langtidsrejser til Costa del Sol

Hvis man ikke kan få nok af skønne Costa del Sol, men heller ikke ligefrem har tænkt sig at migrere til Spanien, kan man benytte det skønne klima året rund til langtidsrejser til Costa del Sol.  

Rejseselskabet Hjerting Rejser – https://www.hjertingrejser.dk har specialiseret sig i langtidsrejser, singlerejser og kulturelle rejser – især til det voksne publikum, og primært til seniorer. Så kig forbi

Hjemmesiden, og find din næste drømmerejse til Costa del Sol.