Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan kan du pifte hjemmet lidt op

Det er sundt med lidt ændringer indimellem, og det gælder især hjemmets rammer. Men hvor og hvordan man skal pifte hjemmet op kan være vanskeligt, hvis man ikke lide ved, hvor man skal gribe det an. Nedenstående har vi nogle forslag til hvordan, at man nemt og simpelt kan gøre hjemmet ekstra lækkert.

Gør rummene unikke

En moderne tilgang til at gøre hjemmet flottere er gennem fototapet. Fototapeter er relativt simpelt at sætte op, og kan virkelig ændre atmosfæren i et rum. Det er også let at gøre værelserne unikke, da der eksisterer en del forskellige fototapeter at vælge imellem. Man kan f.eks. købe Find Holger fotostater, som gør børneværelset ekstra spændende.

Grundlæggende så er fototapeter en simpel og let måde at gøre hjemmets værelse anderledes og unikke. Prisen er også ganske retfærdig, og så hvis fototapet har fanget din interesse, så kan du læse mere og se eksempler her: nicewall.dk/fototapeter

Farvekombination og nuancer

Et andet godt råd er at overveje rummets farvekombinationer og nuancer. Hvis der er farver, som ikke passer ind, så virker det unaturligt for øjnene, og i de fleste tilfælde lægger man ikke selv mærke til det. Derudover, så vil man hurtigt finde et rum langt flottere, hvis farvekombinationen er perfekt og ikke kaotisk.

Det er desuden ret simpelt at gøre. Hvis du f.eks. har grå gardiner i stuen, så kan det være en hammer god idé at anskaffe sig en pude til sofaen i samme farve. Små detaljer som dette kan gøre utrolig meget for et rum. Det kan være en god idé at gennemgå ens rum en ad gangen og overvej hvor der er plads til sådanne små detaljer. Man skal ikke undervurdere hvor stor en effekt de små detaljer kan have, også selvom at de besøgende ikke nødvendigvis tænker over indretningen, så kan det være med til at skabe en helt anden atmosfære.