Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Har parforholdet mistet gnisten? Sådan får I den tilbage

Det er ikke helt unormalt at miste gnisten i parforholdet – og det er ikke nødvendigvis fordi, I har mistet følelserne for hinanden. Det er oftest blot fordi, det er svært at vedligeholde nyforelskelsens niveauer. Så relativt til starten af parforholdet kan alt føles lidt mere dæmpet, men det er blot fordi alle aspekter kørte på max niveau i starten. Nu er det blot faldet til et normalt og stillestående niveau. Men parforholdet behøver dog ikke blive på dette niveau til evig tid, det kræver blot lidt arbejde at få niveauerne op at køre igen.

Når gnisten skal genskabes

Find først ud af, hvor gnisten har størst brug for at blive genskabt. Her er nogle eksempler på, hvor I kan tage fat og lade gnisten blive til brændende kærlighed igen:

  • Et af de første steder gnisten som regel mister skæret, er i soveværelset. Her kan der hurtigt gå rutine i den, og livet i soveværelset mister lidt opfindsomhed og nyskabelse. Der kan dog hurtig sættes strøm til gnisten ved at anskaffe sexlegetøj til soveværelset. Sexlegetøj fra f.eks. mshop.dk er med til at give soveværelselivet helt nye sider og dynamikker, der gør gnisten mere strålende end nogensinde før. Dette vil få gnisten til at lyse begge parters liv op. Hos butikker som Mshop kan I finde alverdens hjælpemidler til livet i soveværelset.
  • Giv hinanden gaver. Det behøver ikke være dyre materialistiske gaver, men kan blot være en overraskelse med et restaurantbesøg eller en filmaften. Dette viser nemlig, at du stadig tænker på modparten og gerne vil gøre personen glad. Det skruer lidt på den dæmpede gnist, så jeres omsorg og tanker om hinanden igen bliver sat i lyset.
  • Bevar det flirtende og kærlige sprog. Gnisten kan i stor grad holdes varm af varme ord til hinanden. Hold ved sproget, I sikkert brugte i starten.