Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan kommer du godt i gang på vejen mod en karriere inden for gaming

Sidder du med en drøm om at blive professionel gamer og skaffe penge til din dagligdag ved at spille computer? Så er du langt fra den eneste – og du lever også på et rigtig godt tidspunkt i forhold til dine muligheder for dette! Gaming, og især den professionelle vej, er nemlig noget, der er ved at blive meget normalt – ja ligefrem populært! Der er massevis af seere til de gaming-turneringer, der bliver vist i fjernsynet, og der er faktisk også nogle helt gode penge at tjene inden for denne branche – så det er en helt fin drøm, du sidder med der!

At blive professionel gamer er ikke nogen turbo proces

Hvis du tænker, at det går hurtigt at blive professionel gamer, og at du kan have etableret en karriere og en god pengeindkomst indenfor nogle få måneder, så kan du godt gå hen og blive rigtig, rigtig skuffet. Det er nemlig en ret lang proces at blive professionel gamer, som for mange starter med en hel masse træning. En hel del vælger også at streame på platforme som f.eks. Twitch, så du på den måde kan vise dit talent til andre og forhåbentlig begynde at tjene nogle penge – selvom det nok ikke bliver til meget i starten.

Se om du kan få et sponsorship

Når du begynder at være en etableret gamer med en hel del seere på dine streams, kan du, hvis du er heldig, begynde at få nogle gaming sponsorships – altså en aftale med nogle producenter af forskellige produkter, hvor de sender dig nogle varer, og du til gengæld fremviser og reklamerer for disse produkter til dine følgere. Et eksempel kan være, at du får tilsendt en high-end gaming mus, og så fortæller dine følgere, hvor god lige præcis den mus er.