Arkiver

Sponsoreret indhold

Ønsker du dig et nyt smil?

Lader du tit være med at smile med tænder, fordi du ikke er tilfreds med dine tænder? Det kan være, at de er skæve, eller at du har over- eller underbid. Det er utroligt trættende konstant at skulle sørge for at gemme tænderne væk, og det kan gå ud over selvværdet og selvtilliden, hvis du er utilfreds med dine tænder. Heldigvis er det et problem, der kan løses. Med en tandregulering kan du få rettet på tænderne, så du får et ægte tandpastasmil med en perlerække af sunde, flotte tænder.

Nej tak til synlige skinner

Selvom resultatet altid bliver flot ved en tandregulering, er der mange, der synes, at det er træls, at man skal gå med bøjle eller togskinner under behandlingen. Normale skinner kan nemlig meget tydeligt ses, hvilket mange finder problematisk. Det kan gøre, at nogle helt afholder sig fra at få en tandregulering, eller at de undgår at smile med tænder under selve behandlingen. Dette er lidt synd, men der findes en løsning, hvor du kan få rettet dine tænder på en nærmest usynlig måde. Med Invisalign er skinnerne nemlig lavet af et gennemsigtigt materiale, der gør, at du også vil have et flot smil under selve behandlingen.

Kort behandlingstid

Ud over at skinnerne er usynlige med Invisalign, er det også en utroligt effektiv behandling. Det betyder, at en typisk behandling vil tage mellem 6 og 18 måneder alt efter graden af regulering. Hvis der blot er tale om en mild regulering, kan behandlingstiden komme helt ned på 1-2 måneder. Det vil sige, at du nemt og hurtigt kan få reguleret dine tænder, så du får lyst til at vise dem frem.

Du kan med fordel besøge hjemmesiden og læse meget mere om de forskellige behandlinger, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.