Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Smykker fra Friihof Siig er skabt med kærlighed

Kvinder og mænd har i mange år sat deres personlige præg på deres udtryk og personlige stil gennem brugen af flotte smykker og accessories. Der er en stor differentiering og konkurrence inden for smykkebranchen, som har skabt muligheden for at dygtige designere kan adskille sig fra hinanden. Her har blandt andet Friihof Siig skabt et anerkendt og veletableret navn.

Smykker definerer os

Det er uklart at sige, hvornår de første smykker blev udformet, men det er mange århundrede siden. Smykker og accessories har nemlig en lang historie bag sig, der har udviklet sig til det sted, hvor vi er i dag. Det ændrer dog ikke faktummet, at smykker er blevet brugt til at sætte et ekstra præg på ens udstråling. De er blevet brugt til at definere ens personlige stil, men også egne træk.

Smykker og accessories er ikke det samme som at tage en flot bluse på eller et par lækre jeans. Det har en langt større betydning for mange, der har de samme smykker i store dele af deres liv. Smykkerne bliver til en del af den enkelte person, og pludselig er det muligt at bære en stor historie og værdi i et lille men betydelig smykke.

Det danske mærke Friihof Siig

Et af de mærker, som hver dag skaber de betydelige smykker, er Friihof Siig. På trods af at mærket ikke har været etableret i flere århundrede, så har de formået at skabe deres unikke smykker gennem hårdt arbejde og klare visioner.

Det er to passioneret og dygtige iværksætter, som har startet friihof siig. Det er nemlig Lena Kirkegård og Hanne Sejer, der er barndomsveninder, som står bag mærket. Deres glædelig historie og venskab skinner igennem i deres arbejde og ikke mindst sans for kvalitet. Deres accessories og smykker designer og fremstiller de i Herning og forsøger til enhver tid at bevare det vigtige i rigtig dansk design. Hele dette univers har de skabt ved at lade sig inspirere af både deres omverden men også ved at kigge ud i verden for at finde de helt rigtige materialer.

I deres design vil man finde en alsidighed og kreativitet, der er til stor inspiration for andre. De lader sig ikke begrænse af en bestemt holdning. Tværtimod skaber de smykker til alle kvinder, der ønsker unikke danske designs i deres hverdag.

Kvalitet til en god pris

I smykkebranchen er der mange mærker og brands, der leverer smykker i en høj prisklasse. Det er dog ikke alle, som ønsker at føle sig begrænset af pris. Friihof Siig tilbyder både deres accessories og smykker i et overkommeligt prisleje igen for at sikre sig for, at der en bred gruppe kvinder, der har muligheden for at få deres egne friihof siig smykker.

De går dog ikke på kompromis med deres kvalitet eller materialer. I deres sortimenter der spænder fra alt lige fra hårklemmer til perleøreringe vil man kunne forvente en høj kvalitet. Friihof siig vil man se meget mere af de næste år, der er resultatet af en vedholdende arbejdsstyrke og viljestyrke.