Arkiver

Content Partnere

Derfor er udklædning et tidløst hit for børn

Børn igennem mange generationer har altid fundet det yderst underholdende at klæde sig ud – og det er der en ganske god årsag til. På tværs af alle aldre er rollespil nemlig en naturlig del af barnets udvikling i løbet af barndommen og en unik mulighed for at eksperimentere med forskellige roller. Under rolleleg lærer børn flere vigtige livsværktøjer, heriblandt både empati, kreativitet og social interaktion med andre mennesker.

Hos KidsDreamStore finder du et stort udvalg af udklædningstøj til børn i flere aldersgrupper, så dit barn kan stifte bekendtskab med det igennem leg og underholdning med enten forældre eller jævnaldrende.

Overrask dit barn med en underholdende udklædning

Måske har dit barn allerede et godt kendskab til udklædning igennem leg i børnehaven eller SFO’en? Det er meget forskelligt fra barn til barn, hvorvidt de er ellevilde med udklædningen eller blot prøver det af i perioder. Men hvis du ønsker at overraske dit barn med et kostume, kan du tage udgangspunkt i flere ting:

  • Personlige interesser – du kender sikkert dit barn allerbedst og ved, hvad der interesserer det, hvad end det er Gurli Gris, Frost eller noget helt tredje. Kostumer behøver dog ikke kun at være fra kendte film og Disney Figurer. Faktisk finder du også erhvervsinspirerede kostumer som fx bager- eller lægekostumer, som kan være mindst lige så sjove og et super supplement til rollespilslegene derhjemme.

  • Tag dit barn med – selvom dit barn måske ikke fryder sig over idéen om at skulle med på shopping, så får tonen ofte en helt anden lyd, når der skal købes legetøj. Med dit barn under armen kan du være sikker på at få en god fornemmelse af, hvad der fanger – og hvad der absolut er no-go. Så er du også bedre klædt på til den kommende fødselsdag eller jul.