Arkiver

Content Partnere

Hemmeligheden bag den fedeste ferie

Der er ingen tvivl om at det til tider kan være bøvlet hvis der skal findes ferier. For det er ikke altid der kan laves enige afstemninger i forbindelse med ferier, og rejser. Oftest vil damerne på charterferier, mens mændene vil ud og se fodbold, og opleve noget. Det er bare engang imellem svært for damerne at gå på kompromis, men det skal altså til, hvis man er i et forhold med en fodboldglad fyr.

Fodboldrejser dette kan du opleve

Det er måske ikke lige det fedeste for et par at tage på en fodboldrejse, men giv det lige en chance. Det kan nemlig være ekstremt hyggeligt, men det er bare ikke altid det er nogle fede interesser. Det er nemlig ikke alle kvinder der lige gider alt den larm, og ikke mindst bare at se sporten, når nu manden sidder og ser det foran tv’et hjemme i stuen rigeligt nok i forvejen.

Der er ret mange fede stadions du kan tage ud og se, det er måske ikke lige en kamp du skal tage ind og se, du kan bare nøjes med at se det udefra. Det kan nemlig også bare være en oplevelse for sig selv. der er nemlig stor forskel på de forskellige stadions, f.eks. her i Danmark er det hele meget småt og ikke til ret mange tilskuere. Derfor kan du vælge at tage til f.eks. England, hvor store stadions oftest venter.

Se Manchester city

Manchester City er et fodboldhold som er ret kendt, det er en klub hvor deres stadium er ret stort, og hvor der er plads til en masse tilskuere. I kan tage ud for at se City spille på Etihad stadium og spise nogle pølser, og ikke mindst hygge jer i løbet af dagen/aftenen, og se en fed fodboldkamp.