Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Bliv klogere på din virksomheds interne IT-kompetencer

Verden bevæger sig mere og mere online og det er vigtigt som virksomhed, at man kan tilpasse sig samfundets ændringer. Danmarks Statistik har lavet en undersøgelse der faktisk påviser, at en stor del af danske virksomheder ikke er nær som digitaliseret, som de burde.

Digitalisering af danske virksomheder

Mens 10 procent af de danske virksomheder har en meget høj digitalisering, har hele 58 procent en lav eller meget lav digitaliseringsgrad. Det er bekymrende, at så stor en del af de danske virksomheder endnu ikke har omfavnet digitaliseringen, da det ikke bare kan have kæmpe betydning for den enkelte virksomhed, men også for samfundet som helhed. Digitalisering af virksomheden skabe utrolig meget værdi og de enkelte processer kan blive effektiviseret. På den måde bliver produktiviteten meget højere og visse arbejdsopgaver bliver taget fra medarbejdere, der nu kan fokusere på kvaliteten af andre områder.

God hardware er essentielt

Det handler om det rette udstyr og værktøjer. Det er det absolut vigtigste udgangspunkt at have computere og tilbehør der spiller som det skal. Det fungerer ikke at side med gamle computere, som ikke har de optimale funktioner der skal til, for at anvende nyere programmer optimalt.

Her er det vigtig man overvejer, hvilken producent og hvilket brand man ønsker virksomheden skal anvende. Det er klart en fordel, at virksomheden bruger det samme system hele vejen rundt, for at kommunikationen og programmerne kører smertefrit.

Det kan være en dyr omgang at udskifte alle computere m.m., hvilket kan være grunden til, at virksomheder trækker denne beslutning længere, end hvad der egentlig er sundt for virksomheden. Det behøves slet ikke at tømme pengekassen fuldkommen, at investere i ordentlig elektronik. DCC.dk kerneforretning er handel med førende IT-brands til konkurrencedygtige priser. Køb bæredygtigt IT, ved at købe brugt it-udstyr til din virksomhed. Der findes en masse gode produkter derude, som ikke koster kassen, men fungere lige så optimalt, som hvis man købte det nyt, fra den direkte forhandler.

Find en fast support-kontakt

Digitaliseringen er ikke svær, det handler bare om den rette vejledning. Det kan være svært for virksomheder at overskue mulighederne og potentialet i at digitalisere deres forretning. Der er heldigvis meget vejledning og hjælp at hente derude til sin virksomhed. Digitaliseringen fylder en stor del i hele verden og herhjemme er der større og større interesse for uddannelser med et digitalt grundlag.

Uanset om det er hardware eller software der driller, så er der hjælp at hente hos Itagils IT support. Professionel IT-support er en vigtig sikkerhedsline indenfor al erhverv. Sker det en dag, at virksomhedens IT-system går ned, kan det nemt blive en stopklods for den daglige drift.