Arkiver

Sponsoreret indhold

Professionelle ure til dykning besidder alle de moderne teknologier

Armbåndsure byder i dag på masser af funktionaliteter, hvor du selv på ure med analog urskive kan finde et digitalt display, der fx oplyser datoen. Moderne dykkerure er et avanceret eksempel på, hvordan armbåndsure i dag kan mere end bare vise tiden med visere eller et displays talformat. Ure til dykning byder ind med alt lige fra dykkeralarmer til dybdealarmer, dekompressionsalarmer, dykkerlogs, indbygget dybdesensor og en moderne strømforsyning.

Hvad kan du vælge inden for ure til dykning?

Af dykkerure finder du ikke ét, der et mere ikonisk end Citizen herreur JP2000-80E, der har alle de nævnte egenskaber foruden en urkasse i rustfrit stål og mineralglas over urskiven med i omegnen af 30 gange den styrke, du finder ved akrylglas. Så: Et avanceret og solidt dykkerur.

Citizen herreur JP2000-80E er et godt eksempel på et dykkerur

Herreuret kendes ofte som Pingo uret, da det blev brugt af Kronprins Frederik under den tid, han var i frømandskorpset – og hans øgenavn blandt kammeraterne netop var Pingo. Det er dog ikke bare denne historie, der gør dette Citizen dykkerur verdenskendt. Rent teknologisk er det nemlig i en klasse for sig, så ønsker du et dykkerur, der batter, er dette godt at skele til.

Et avanceret dykkerur med alarmer og sensor

Skeler vi til de funktioner nævnt ovenfor, vil du ved forklaring få indblik i dette dykkerurs forcer. Dykkerlogs fortæller dig, hvornår du sidst var ude at dykke, og hvor langt ned du nåede. Og den indbyggede dekompressionsalarm går i gang, når du stiger for hurtigt op fra dybet og derved udsætter dig selv for fare. Du får altså at vide, hvis du skal sætte tempoet en tak ned.

Med dykkeralarm og dybdealarm kan du sætte uret til at alarmere, når du har dykket et bestemt stykke tid eller har nået en bestemt dybde. Og dybdesensoren viser, hvor dybt du er.