Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Vælg termoruder for en bedre isolering af din bolig

Hvis du mangler en professionel vinduesløsning, og hvis du gerne vil have nogle vinduer, som er gode for både din varmeregning og for miljøet, skal du overveje at investere i et par gode termoruder.

Hos Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S finder du et bredt udvalg af termoruder for dig, der leder efter nye vinduer i Birkerød, Hillerød, Hørsholm og resten af Nordsjælland. Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S er et godt valg for dig, der enten vil have udskiftet alle dine gamle ruder i huset, eller for dig der kun har en enkelt revnet, knust eller punkteret rude i et vindue eller en dør.

Den rigtige løsning for miljøet

Ved at vælge termoruder til din bolig er du med til at gøre noget godt for miljøet. Det skyldes, at termoruder er den optimale isolering for din dør eller dit vindue, hvorfor du kan spare betragteligt på opvarmningen i dit hus, hvilket i sidste ende også betyder en reduktion i C02-udledningen for dig, der opvarmer med eksempelvis olie, gas eller anden form for afbrænding.

Du kan købe termoruder med to eller tre lag, og du kan få energiruder, hvor et af lagene er lavet af det såkaldte energiglas. Energiglas udmærker sig ved at have en tynd metalbelægning, som sørger for at reflektere en del af varmen fra dit hus tilbage ind i rummet, så det ikke forsvinder op i skyerne, mens laget stadig giver optimale betingelser for, at varmen fra solen kan komme ind.

Hos Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S finder du alt inden for termoruder, og du kan derfor også få skræddersyet en løsning, som passer lige præcis til dig og din bolig. Det indebærer bl.a. også termoruder med:

  • Sprosser

  • Sikkerhedsglas

  • Brandbeskyttende glas

Men lige meget hvilke termoruder du vælger, kan du se frem til en mindre varmeregning og et bedre indeklima.