Arkiver

Sponsoreret indhold

Få et forspring som leder med en coachuddannelse i København

En coachuddannelse er det rigtig valg for dig, som gerne vil give dig selv et ekstra sæt kompetencer, som du kan bruge i din dagligdag som leder i eksempelvis erhvervslivet. Ved at taget en coachuddannelse kan du give dig selv et forspring med et væld af gode kompetencer, mens du på samme tid også vil blive markant bedre til at øge dine medarbejderes kompetencer og motivation.

Med en coach uddannelse i København får du en mulighed for dig, som bor i hovedstadsområdet, for at blive trænet i coaching på allerhøjeste niveau af dygtige coaches med mange års erfaring fra erhvervslivet. En coachuddannelse i København kan tages hos GROW2, der er en certificeret institution, hvorfor du kan være sikker på, at ekspertisen er på plads.

Hvad er en certificeret coachuddannelse?

Ved at vælge en certificeret coachuddannelse får du garanti for en uddannelse af rigtig høj standard på et internationalt niveau. Du vil derfor modtage undervisning af nogle af Danmarks allerbedste coaches, der alle har den nødvendige erfaring og uddannelse for at leve op til disse certificeringer.

Tilbage i 2007 blev GROW2 tildelt landets første ACTP-akkreditering, hvilket er det allerhøjeste niveau af ICF-akkreditering, som det er muligt at opnå. ICF er en forkortelse for ”International Coach Federation”, og det er en organisation for professionelle coaches og coachuddannelser, som har medlemmer over hele verden.

Derfor kan du være sikker på kvaliteten af uddannelsen, når du vælger GROW2 som din coachunderviser. Det er vigtigt, at du bliver undervist af professionelle coaches, som ved, hvad de laver, da de ting, de videregiver til dig på uddannelse, vil have stor effekt på både dig og dine medarbejdere.

Derfor kan det betale sig at vælge en ICF certificeret institution som din udbyder af coachinguddannelse, og det vil i sidste ende betyde en sundere virksomhed, når du vender tilbage med dine nye coaching-kompetencer.