Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Få styr på noterne i flotte bøger

En god notesbog er noget, de fleste sætter pris på. Selvom du måske ikke er en haj til at få skrevet noter på studiet, eller hvis du ikke lige synes, at dagbog er noget for dig, så er det rart at have en notesbog ved hånden, man kan skrible i, hvis man lige har brug for det.

Notesbøger giver en enorm frihed til at udfylde siderne som man har lyst, klistre billeder og avisudklip ind eller slet og ret bare at skrive side op og side ned. Der findes rigtigt mange forskellige udgaver, og det kan være alt lige fra en A5-notesbog med linjerede sider til en større i A4-format med blanke sider, der fanger din opmærksomhed.

Et godt design øger motivationen

En notesbog med et lidt kedeligt design eller en forside, der virker skrøbelig, er ikke det mest indbydende og kan måske virke som noget, man ikke helt kan tage sig sammen til at skrive i. Nogle notesbøger er lavet i hårdt karton- eller papmateriale, og noget af det er genbrugsmaterialer, så du kan investere i en notesbog med god samvittighed. Hvis du godt kan lide at notesbogen har bløde kanter og kan passe godt ned i en attachemappe, så kan du få lækre notesbøger i læderlook i forskellige, dæmpede farver. Så uanset om cognacbrun eller en almindelig sort notesbog er det, der får dig i højt humør, eller om du er mere til en farvet rød eller grøn notesbog, så kan du helt sikkert finde noget, der passer til din smag.

Hvis du ikke er helt så meget til bøger, man måske føler, man skal passe lidt på, så kan det også være helt fint bare at have en almindelig blok med linjeret eller ternet papir liggende, så du altid har det ved hånden, når du skal skrive stikord fra et opkald eller tegne sidemanden.