Arkiver

Sponsoreret indhold

4 lækre opskrifter hvor du spiser sund og nærende grød

Sponsoreret indhold annoncør: groed

Man kan spise grød på rigtig mange måder. Du behøver bestemt ikke at kunne lide en hurtig omgang mikroovns havregrød for at kunne spise grød. Der findes nemlig mange lækre opskrifter, der kan spises og tilberedes på mange andre måder end blot havregryn og vand i mikroovnen. Læs bare med her og få inspiration til din næste grødopskrift.

Bagt grød

Man behøver faktisk slet ikke at spise grød, som er kogt op i en gryde eller som er lavet i mikroovnen. Du kan nemlig også sagtens bage en grød. Den bliver faktisk helt kageagtigt og er derfor en rigtig god og sund måde at spise noget der faktisk virker forbudt. Ved en bag grød tilsætter du blot lidt æg og så bær, kokos, chokolade eller hvad du nu kan lide til gryn og mælk. Herefter kommer du det blot i et ovnfast fad og så en tur i ovnen. Efter cirka en halv time er din grød blevet forvandlet om til en bagt grød.

Pandekager lavet på grød

Har du nogensinde prøvet at lave sunde pandekager på grød? Hvis ikke, så er du virkelig gået glip af noget. De bliver både tykke, luftige og minder virkelig meget om amerikanske pandekager – De er blot langt sundere. Pandekager lavet på grød kan både bruges til morgenmad og som små gode mellemmåltider. Du kan både spise dem præcis som de er eller smøre dem med noget som du kan lide.

Grød som dessert

Jeps. Grød kan også sagtens laves og spises som en god dessert. Du kan for eksempel både lave chokolade grød eller lave grød der minder om drømmekage. Det er både sundere og mere nærende end en liter is og vil derfor også gavne små maver, der måske ikke spiser så meget aftensmad. Du kan derfor med god samvittighed servere dessert flere gange om ugen, hvis du laver den på gryn og mælk.

De traditionelle måder at spise grød på

Grød har jo været en del af danskernes spisevaner længe. Blandt andet er rødgrød med fløde noget som alle danskere kender til og som de fleste holder af. Så det med grød er slet ikke nyt. Der er jo også risengrød, som har været en juletradition igennem mange årtier efterhånden. Så grød er slet ikke en ny spise som sådan, det er blot måden hvorpå man servere grøden der kan virke ny for nogen.

Men som du kan læse, så behøver grød slet ikke at være noget som kun babyer spiser eller som man kun spiser efter traditionerne. Du kan lave grød på rigtig mange forskellige måder og med smage som du kan lide. Derfor er der uendeligt mange variationer når det kommer til grød og måder at spise grød på.