Arkiver

Sponsoreret indhold

Få rettet tænder diskret og til en god pris

Dit smil er vigtigt for dig selv og dine omgivelser. Det skal gerne være en helt naturlig ting at give et smil og få et igen. Hvis du føler dig hæmmet på grund af din tandstilling, så kan det godt være, at du smiler og ler mindre, end du egentlig har lyst til.

Det kan også bare være, at du har en drøm om, at dine tænder var mere regelmæssige, end de er. Det kan være både små og større uregelmæssigheder, som du synes, forstyrrer dit udseende. Sådan nogle uregelmæssigheder eller deciderede skævheder kan rettes på en tandklinik.

Få tænderne rettet til en god pris

Du tænker måske, at det er hundedyrt at få rettet tænder. Det behøver det nu ikke at være. Hvis du vælger at få rettet tænder, så vil du erfare, at deres priser er ret fornuftige. Det betyder, at du kan få rettet tænderne på et budget, som er til at have med at gøre. Du får en fast pris, og så tilbyder de endda studierabat. Du kan altid få en gratis og uforpligtende forundersøgelse og et tilbud på behandling.

Når du har en helt konkret behandling og pris at forholde dig til, så kan du nemmere beregne, om det er noget, du har råd til. Du kommer ikke ud for kedelige overraskelser i forhold til prisen. Den ligger helt fast.

Den diskrete måde at få rettet tænder på

Glem alt om forestillingerne om togskinner, ganebøjle og så videre. Når du får rettet tænder her, så sker det på en meget diskret måde. De særlige invisalign-skinner er nemlig så godt som usynlige. De er tilpasset netop dit tandsæt, og de er lavet af gennemsigtigt plast. Skinnerne dækker alle tænderne fuldstændigt, og reguleringen sker gradvist.

Det betyder, at dit smil ikke skal skæmmes af uklædeligt metal i meget lang tid. Du kommer til at se ud, som du plejer, mens du får rettet dine tænder. Det giver dig en periode, hvor du ikke hæmmes af din tandregulering.

De regulerende skinner placeres simpelthen oven på dine tænder, og de retter op på skævheder og uregelmæssigheder imens. Det er den sikre og meget diskrete måde at få rettet tænder på.

Dit smil betyder meget

Når du igen kan smile helt naturligt og vide, at tænderne er superflotte og regelmæssige, så giver det dig en større tryghed og en øget selvtillid. Det betyder meget for dit generelle velbefindende, at du kan smile til verden uden at skamme dig over dine tænder.

Uanset om der er tale om en større eller en mindre korrektion, så vil du bestemt komme til at sætte pris på dine rettede tænder. Det er det værd.